NEZABORAVNO ISKUSTVO SA KAMIONDŽIJAMA: Ovo nikada pre nisam probala! – Ispovesti
Ispovesti

NEZABORAVNO ISKUSTVO SA KAMIONDŽIJAMA: Ovo nikada pre nisam probala!

Nisam želela da me jebu kamiondžije, ali moja ribica je govorila drugačije… Imala sam odjednom dva kurca u sebi!

Posle mojih kamiondžija, dva dana bukvalno sam samo mislila na njih, dal’ će da se jave, dal’ neće. Iako me ribica i guza bolela toliko da sam samo ležala od bolova, noge otkidale, jedva hodala, na svaku pomisao šta se desilo sam trljala ribicu i samozadovoljava se…

I onda, posle dva dana, stiže meni poruka: “Budi spremna, za sat vremena stižemo”. Ljudi moji, koji adrenalin je proradio! Odmah sam skočila iz kreveta, ništa me više nije bolelo, istuširala se, obukla samo letnju haljinicu, kratku, dopičnjak, bez gaćica, bez brusa, a sise velike, ogromne, čvrste (brus skoro nikad nisam ni nosila), i krenula…

Dok sam tako išla na mesto sastanka, srce mi je tuklo kao ludo. Kad evo su moje kamiondžije, pojavljuju se, zaustavljaju kamion i samo dobacuju:

– ‘Ajde upadaj…

Ušla sam, sela, pogledala ih; ovaj put su izgledali skroz drugačije – sređeni, namirisani, obrijani. Rekoh – super. I tako, samo je na istom mestu kao i prošli put, skrenuo u njivu, i rekao:

Aj’mo napolje.

Izašli smo i otišli u prikolicu kamiona… Kad smo ušli unutra sa strane su bili neki lanci, bukvalno su mi vezali za te lance ruke i jedan je stao ispred mene, a drugi iza i onako uhvatio me i raširio mi noge. Ovaj ispred me je jako uhvatio za kosu i rekao:

– Znači ipak si došla droljice mala? Sviđali su ti se naši kurčevi – i onako grubo počeo da me ljubi, i u jednom trenutku samo me je pustio, uhvatio za me je haljinu i divljački je pocepao: – Oohoo, pa ti si gola! Kakva si mala droljica! Dobićeš danas nešto neverovatno – i počeo divljački da mi mesi i ljubi sise i šamara ih, dok je ovaj iza počeo jako da me lupa po guzovima. Malo me je bolelo, i rekla sam:

– Čekaj, šta je ovo? Stanite, zar niste obećali da ćete da budete nežni?

Ovaj put ćemo ovako, pa ti odluči koji ti si više sviđa!

Tako su me par minura udarali po sisama i guzi divljački, a onda su se obojica sagnuli dole i jedan je počeo ludački da mi liže pičkicu a drugi da mi liže čmar, bukvalno je bilo neverovatno.

Tad sam se opustila i više udarce nisam ni osećala

Tada me je ovaj od napred uhvatio i nabio na kurčinu jako odjednom, a ovaj od pozadi u čmar i nabijali me ludo, divljački bez prestanka, dok sam ja stenjala:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt