“NISAM M0GLA DA ST0JIM, RIDALA SAM! ODRADI0 ME JE NA ZADNJEM SEDIŠTU!” DANIJELA DETALJN0 OPISALA MANIJAKA LEČIĆA, EV0 I P0RUKA…(VIDE0) – Ispovesti
Ispovesti

“NISAM M0GLA DA ST0JIM, RIDALA SAM! ODRADI0 ME JE NA ZADNJEM SEDIŠTU!” DANIJELA DETALJN0 OPISALA MANIJAKA LEČIĆA, EV0 I P0RUKA…(VIDE0)

Prije dva mjeseca smo imali situaciju sa proslavljenim glumcem i profesorom Mikom Antićem, tako i sada Srbiju potresa novi slučaj u kojem je u glavnoj ulozi proslavljeni glumac i bivši saborski zastupnik Branislav Lečić.

Još nije poznato da li navedene žele neku reklamu za sebe, ili je stvarno Branislv lečić toliko monstrum?

Prije tri mjeseca Danijela Štajnfeld je snimila dokumentarac u kojem detaljno opisuje kako je na posljednjem projektu na kojem je radila sa Branislavom Lečićem, da ju je on brutalno silovao.

Već neko vrijeme ona živi u Americi, i kako kaže više nije htjela da šuti. On možda ništa ni tada ne bi rekla da se nije pojavio slučaj -Antić, koji je potresao cijelu Srbiju i ovaj dio Balkana.

Related Articles

Navela je da je sve počelo sa poslovnim porukama, a onda je krenulo sa malo prisnijim porukama, a pošto je igračla sa njim u predstavi nije nikako htjela da kvari raspoloženje pred istu.

Izjavila je pred višim sudom u Beogradu, silovanje se desilo 22 maja 2012 godine, a samo četiri dana poslije imali su premijeru iste predstave.
Navedenu predstavu je igrala u jako velikom šoku, a kako je navela u svome dokumentarcu, nije mogla da stoji od bolova poslije samog napastvovanja, koje se desilo u autu.

Prije nekoliko dana dala i video intervju za Insider, koji je preniuo ovu boljni ispovijest mlade glumice.

Pogledajte video:

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt