“Meni je 19 godina i rasturila sam jedan brak. “ – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Meni je 19 godina i rasturila sam jedan brak. “

Odlepili su obojica, cimali se i stenjali. A onda se veliki izmakao i seo, povukao me i ja sam ga opkoračila i krenula lagano da mu se nabijam na kurac. Mali je i dalje klečao pored, a ja sam mu drkala i pušila. Bio je vreo i nabrekao i stenjao je glasno.

Veliki me je uhvatio za kukove i počeo da me nabija žestoko. Skliznuo je do ivice sedišta i sad je uklizavao tako da sam se klitorisom trljala o ceo kurac. Pička je krenula da curi i da se grči, bila sam na ivici, ali sam se uzdržavala od orgazma.

Dohvatila sam džep od kaputa i izvukla vazelin. Namazala sam malom kurac i dala mu ga. On je odmah raširio moju guzu i dobro mi izmazao čmar gurajući prste unutra. Veliki je zastao za trenutak dok me je mali mali opkoračio i krenuo da uklizava u čmar.

Uzdahnula sam glasno od zadovoljstva kad je ušao do kraja a pička je počela da se grči. A onda su počeli obojica da se kreću, hvatajući ritam. Naizmenično su ulazili i izlazili, lagano, a ja sam osetila kako mi se pička i čmar stežu oko njih. Ubrzavali su, a ja sam se prepustila njihovom ritmu stenjući od neverovatnog zadovoljstva.

Još su ubrzali i sad su se snažno zabijali obojica istovremeno. Nisu stajali, a ja sam se grčila i vrištala: „Rasturite me, razvalite me”. Veliki je naglo izvukao kurac i dok je letela sperma iz njega moja pička je prskala po njemu. Celo telo mi se treslo, a mali se zabio duboko i osetila sam kako mu se grče jaja uz moju pičku dok svršava.

Ostali smo tako par minuta svo troje iscrpljeni. „E sad možemo svi da pušimo”, rekao je veliki. Sedeli smo naređani jedno do drugog i ćutali. S mene i iz mene je curilo po sedištu, a oni su mi razmazivali spermu po stomaku i brežuljku. Glasno sam uzdisala, a Veliki je rekao: „Zar bi još?”

Uhvatio me je za bradavice i počeo da ih stiska i uvrće, a ja sam zastenjala i podigla kukove u vis. Mali mi je spustio ruku na mokru pičku i počeo brzo da je trlja. Raširila sam noge, uhvatila ga za ruku i podigla, pa se udarila njegovim dlanom. Skapirali su odmah, pa mi je Veliki stisnuo sise i grickao bradavice, a mali mi je sad već šamarao pičku otvorenim dlanom, sve jače i jače dok nisam počela da vrištim i prskam u vis tresući se cela. Kad sam iscedila i poslednju kap, sago se i nežno je liznuo i poljubio.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt