“Meni je 19 godina i rasturila sam jedan brak. “ – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Meni je 19 godina i rasturila sam jedan brak. “

Kurac mu se klatio opušten ispred mog lica. Veliki i debeo i u opuštenom stanju. A onda ga je uzeo rukom i počeo da me lupka njime po usnama. Ispružila sam jezik a on je trljao glavić o njega.

Obuhvatila sam mu glavić usnama i počela da ga sisam. Zastenjao je a ja sam osetila kako mi uklizava dublje u usta i raste. Obožavam taj osećaj kad mi se kita kruti u ustima.

A onda sam osetila kako mi mali širi noge i njegov jezik na klitorisu. Lizao ga je lagano, pa prelazio niže niz pičku i nazad. Podigao mi je noge i rukama raširio guzu. Osetila sam kako mi jezikom palaca po čmaru. Iz pičke mi je već curkalo koliko sam se napalila.

ac mi se kotrljao po obrazu. A onda mi ga je gurnuo u usta do kraja.

Poslušno sam ga gutala a on je ubrzavao. Mali me je sad lizao od čmara do klitorisa, a ja sam mešala kukovima u ekstazi. Pružio je ruke i uvrtao mi bradavice, a onda sam osetila kako mi steže usnama nabubreli klitoris i da ga gricka.

Kurac velikog mi je prigušio krik kad sam počela da svršavam, a mali se nije izmakao već sam ga čula kako srče moje sokiće i nastavlja da mi sisa klitoris. Sad sam se već tresla i grčila celim telom, dok me je veliki žestoko jebao u usta. Iz pičke mi se slivalo niz guzu, osetila sam da je sve mokro ispod mene.Ona trazi njega

A onda mi je mali ugurao prst u čmar, nastavljajući da me liže. Veliki je izvukao kurac iz mojih usta, a ja sam vrisnula: „Jebi me, jebite me, rasturite mi pičku!” Onda su se zamenili, mali me opkoračio i gurnuo mi kurac u usta, a veliki podigao moje noge i zario snažno svoj debeli kurac u mene.

Svršila sam odmah, pička mi se grčila i curila oko njega dok je on grubo nastavio da se nabija. Mali me je brzo jebao u usta, jaja su me udarala po bradi, a on je dahtao i stenjao i onda sam osetila kako mi vrela sperma ispunjava usta.

Nastavila sam da ga sisam dok se opuštao, a onda je iskliznuo, sa sve spermom koja mi je curila niz bradu. Veliki mi je razvaljivao pičku a ja sam vrištala svršavajući opet i opet. A onda ga je izvadio i počeo da prska svuda po meni.

Izašli su obojica iz kola i zapalili po cigaretu. Ja sam i dalje ležala vezana i bunila se da i ja hoću da pušim. Rekli su mi da sačekam drugi krug, smejući se. Kad su popušili, odvezali su mi ruke i stavili me da sednem.

Klekli su pored mene svaki sa po jedne strane i počeli da drkaju. „E sad možeš i ti da pušiš”, rekao je Veliki. Uhvatila sam rukama obojicu i privukla ih ustima. Lizala sam naizmenično jednom pa drugom jaja, a onda sam gurnula oba glavića u usta i sisala ih dok sam im drkala kurčeve.

Već su se ukrutili. A onda sam ih izvadila iz usta i drkajući ih počela da im trljam glaviće jedan o drugi, ližući ih oba. Dahtali su obojica, a ja sam ovlažila jer sam oduvek maštala o takvoj sceni. A onda sam ih stisla jedan uz drugi i trljajući ih rukama gurala u usta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt