Završila sam sa poslom i otišla kući – Ispovesti
Ispovesti

Završila sam sa poslom i otišla kući

Završila sam sa poslom i otišla kući… Pošto sam ostala bez posla, radila sam kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši. Tog leta angažovao me je jedan bračni par, hirurg i advokatica, i posle moje treće posete, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša.

Dolazila sam ujutru, oko deset, baš pošto se dečko budio, pa mi je otvarao u pidžami. Njih dvoje uvek su bili na poslu. Dečko je bio pomalo neotesan, ali nekako i simpatičan… Nije sa mnom ništa naročito pričao. Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim.

Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, i mislila sam da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to i završila posao ništa ne rekavši.

BONUS:

Kad vam ‘doktorica’ za bolje zdravlje prepiše puno seksa, onda tko smo mi da se bunimo?

Mnoga su istraživanja diljem svijeta provedena na tu temu. Neke ste zaključke vjerojatno i čuli, ali kada se svi okupe na jednom mjestu slika je mnogo jasnija.

1. Seks nas rješava stresa i smanjuje krvni tlak.

2. Seks jednom ili dva puta tjedno povezuje se većom količinom antitijela imunoglobulin A (IgA) koji nas štiti od prehlade i raznih drugih infekcija. Sjetite se ovoga za nekoliko mjeseci kada zahladi.

3. Seks održava vašu liniju. Trideset minuta akcije i sagorjet ćete najmanje 55 kalorija. Što ste veći akrobat, to više kalorijica odlazi.

4. Seks pomaže vašem srcu. Zaigrajte se dva ili više puta tjedno i rizik od srčanog udara bit će manji.

5. Od seksa se bolje i kvalitetnije spava. Oksitocin, hormon koji se oslobađa tijekom orgazma, poboljšava san.

6. Održava vas u formi na području ispod pojasa. Tijekom seksa napravite nekoliko vježbi mišića zdjelice tzv. Kegelovih vježbi. Stisnite mišić koji zaustavlja mlaz mokraće i zadržite ga tako nekoliko sekundi. Osim što će vježbe pojačati vaš užitak, učvršćivanje ovih mišića smanjuje mogućnost inkontinencije u budućnosti.

7. Od njega se dulje živi. Mnogi medicinski stručnjaci tvrde da redovita seksualna aktivnost produljuje životni vijek.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt