Nije bilo drugog načina da nastavimo vezu – Ispovesti
Ispovesti

Nije bilo drugog načina da nastavimo vezu

Nije bilo drugog načina da nastavimo vezu… Sa svekrom sam u vezi mnogo prije nego sam ikako upoznala njegovog sina, tj mog sadašnjeg muža. Onaj koga ja ustvari volim i za koga moje srce kuca je moj svekar.

Imala sam 17 godina kada smo se upoznali, 23 godine je stariji od mene ali meni to nikada nije smetalo. Izuzetno je bogat i uticajan, stoga nije smio da se razvede, mora glumiti dobrog muža i brižnog oca zbog javnosti. Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena, nego kao njegova snaja, žena njegovo sina.

Nije bilo drugog načina.

BONUS ISPOVIJEST:

Vjenčali smo se davno, i dugo nisam mogla ostati u drugom stanju. robali smo sve što nam je iko rekao, pili razne lijekove, koristili razne trave, više puta išli na umjetne, vantjelesne oplodnje, ma sve ali džaba. Međutim prošle godine nekim čudom sam ostala trudna, trudnoću iznijela bez problema, rodila prelijepu ZDRAVU kćerkicu bez ikakvih komplikacija, ali treći dan nakon što smo ja i naša kćerkica došle kući iz bolnice sve je krenulo na loše

Kćerkica je naglo izgubila apetit, počela je povraćati na sve što pojede, nisamo znali šta se dešava sa bebom. Nakon što se 2 dana stanje nije popravljalo javili smo se našem ljekaru. i isti dan smo završile u bolnici. Tu veče, moja beba, moj mali anđeo je u mom naručju jednostavno samo prestala da diše.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt