"Strah me je da će me ostaviti..." – Ispovesti
Ispovesti

“Strah me je da će me ostaviti…”

Strah me je da će me ostaviti… Već 4 godine se zabavljam sa oženjenim muškarcem koji je 17 godina stariji od mene. Ja imam 23, a kada smo se upoznali imala sam 19. On mi je prvi i jedini.

Od početka mi obećava da će ostaviti i ženu i djecu, ima sina i dvije kćerke blizanke, ali evo već 4 godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj. Već sam 2 puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vrijeme. Toliko ga volim da bih možda i rodila, ali on nije želio. Rekao mi je da zadnjih 2-3 mjeseca i ne živi sa njima, da čeka papire za razvod i da će konačno biti samo moj.

Međutim, juče sam ga vidjela u jednom tržnom centru zajedno sa tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laže za razvod. Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prišla i rekla ko sam.

Njegovoj supruzi sam rekla da se sa njenim mužem viđam već 4 godine i da planiramo budućnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga učini sretnim čovjekom… stajali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, čovjek za kojeg bih život dala, čovjek zbog kojeg sam se više puta posvađala i sa rođenim ocom rekao: IZVINI DA LI SE MI POZNAJEMO… SIGURNO STE POGRIJEŠILI MLADA DAMO… i pogledao me onim pogledom manijaka, pogledom nakon kojeg slijedi šamar ili više njih, znam to jer sam više puta to prošla.

Kroz mene je prošao kao neki strah, postala sam svjesna šta sam uradila te sam im se izvinula na ometanju i rekla da radim za jedan časopis neko istraživanje. Namijali su se i nastavili obilaziti radnje. Ubrzo sam dobila poruku od njega da sam mnogo pogriješila i da se pripremim za DOBRE BATINE jer sam ga dovela u jako nezgodnu situaciju.

Danas treba da se nađemo u hotelu i mnogo se plašim, mislim ne plašim se batina, to sam navikla, to je trenutna bol, plašim se da me ne ostavi, jednostavno ne bih mogla da zamislim da živim bez njega

BONUS ISPOVEST:

SVOM SNAGOM GA JE UGURAO U MENE! Prosto me je pocepao!

 

Leto je vreme koje sam uvek najviše volela, nekada zbog slobode odlaska negde, bilo gde bez roditelja i njihove kontrole, nekada zbog odlaska na letovanje, na nova i nepoznata mesta. Nekada sam leto jedva cekala samo zbog skole, u svakom slucaju bih otišla negde bez roditelja i ostajala po mesec dana.

Put u Budvu mi je bio jedno od najgorih mučenja u životu. Putovala sam sa drugaricom i njenom starijom sestrom po nesnosnoj vrućini u autobusu koji nije imao klimu, pa smo se topili na plus 35 stepeni tokom veceg dela puta. Povrh svega imala sam problema sa stomakom pa sam tokom celog puta drzala kesu u rukama. Izmučene smo se dovukle do kuce u kojoj smo odsele i ostatak dana sam provela u krevetu. Beba i njena sestra Deana su dan provele na plaži i došle kuci sa preplanulim telima i nekim momcima, takođe beograđanima koje su upoznale na plaži.

Momci su bili Deaninih godina, 5 godina stariji od nas i odseli su u hotelu na rivijeri. Darko i Nikola tako su se predstavili, dok su ulazili u sobu i seli pored mog kreveta. Bili su veoma raspoloženi i sve vreme smo se smejali njihovim dosetkama i šalama.Bilo je više nego očigledno da su veoma zagrejani za Deanu, prošto su je gutali očima.

To veče po povratku iz grada, Beba i ja smo je ispitivale gde su išli, šta su radili i zašto su ostali do 3h ujutro. Nas dve klinke od po 15 godina, tatine i mamine devojčice uživale smo u takvim pričama mada nas momci u najmanju ruku nisu zanimali. Jos uvek smo se više divile ženskim telima i zagledale u svaku koja prodje, snimajuci joj noge, grudi a ponajviše garderobu. U princimu smo maštale da budemo kao ova ili kao ona, da imamo oble i čvrste grudi kao ona tamo, lepu guzu kao ova ovde…i da jednog dana dodje i neki princ.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt