Pripijena crna haljina s grudima ‘na izvolte’ nikad nije izgledala opasnije! Kourtney Kardashian opet provocira seksi izdanjem! – Ispovesti
Showbiz

Pripijena crna haljina s grudima ‘na izvolte’ nikad nije izgledala opasnije! Kourtney Kardashian opet provocira seksi izdanjem!

Sestra Kim Kardashian, Kourtney Kardashian objavila je u utorak na Instagramu ‘selfie’, na kojem pozira odjevena u crnu haljinu koja je imala veliki izrez na trupu. 41-godišnja Kourtney uz fotografiju je napisala samo “Bok”.

‘Selfie’ u ogledalu njezinog ‘walk in’ ormara postao je pomalo klasik Kourtney Kardashian, s obzirom na to da je prošli mjesec napravila sličan golišavi ‘selfie, pozirajući na koljenima na podu svog ormara u spavaćoj sobi, odjevena u vatrenocrveni grudnjak i jedva prisutne mikro tange brenda Skims, iza kojeg stoji njezina sestra Kim. Suvišno je reći da je kombinacija ovog grudnjaka i tangi rasprodana brzo nakon predstavljanja za Valentinovo.

Netom prije tog ‘selfieja’, pozirala je pak u crnom izdanju, također na podu svog ormara, i to sigurno na oduševljenje svog novog dečka, bivšeg bubnjara benda Blink-182 Travisa Barkera.

Podsjetimo, Kourtney je s 45-godišnjim Barkerom nedavno prohodala nakon nekolika godina prijateljstva, a dva dana nakon proslave Valentinova, Kourtney i Barker svoju su vezu objavili na društvenim mrežama. Mama troje djece na Instagramu je tom prilikom podijelila fotografiju sklopljenih ruku para.

Iako na sliku nije dodala natpis, Barker je objavu podijelio na svojim Instagram Storyjima.

Izvor je prethodno rekao magazinu People da je Barker “dulje vrijeme napadao Kourtney”.”Sviđala mu se već dugo i tek se sad više otvorila za tu ideju. Dobar je momak i stvarno sjajan tata”, rekao je izvor za People. “Njezina obitelj i prijatelji stvarno ga vole. I njihova se djeca također slažu, što je slatko”, dodao je.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt