'Se*sam se sa šeficom koja je u braku i duplo starija od mene: Ne želim da me ostavi' – Ispovesti
Ispovesti

‘Se*sam se sa šeficom koja je u braku i duplo starija od mene: Ne želim da me ostavi’

Želim joj pokazati da s njom mislim ozbiljno, jer samo se s njom osjećam kao muškarac, kaže mladić iako zna da ona neće ostaviti supruga.

Zaljubljen sam u svoju šeficu. Seks je nevjerojatan i zbog nje mi je život odličan.. Udana je i dvostruko starija od mene, ali svejedno ne želim da ta veza završi. Radimo za istu zaštitarsku tvrtku i ‘pao’ sam na nju prvi put kad sam je vidio, napisao je anonimni mladić psihoterapeutkinji i stručnjakinji za seks i veze Deidre Sanders.

Odmah je, kaže, shvatio da je puno starija od njega, ali možda ga je baš to i privuklo…

– Njoj je 49, a meni 25 godina, ali uvijek su me privlačile starije žene. Radio sam tek nekoliko tjedana kad sam primijetio da mi se smiješka pa sam riskirao i pozvao je na piće nakon posla. Bio sam gotovo siguran da će pristati i, očito sam bio u pravu – kaže mladić.

Sjedili su, priča, rame uz rame za šankom kad je ona svoju ruku ‘slučajno’ naslonila na njegovu nogu. Dvije noći kasnije rezervirao im je sobu, a seks je bio najbolji koji je ikad imao. Sad se viđaju već osam mjeseci, ali ne shvaća što ona vidi u njemu.

– Bojim se da će ona prekinuti jer stalno propitkuje to što imamo. Želim joj pokazati da s njom mislim ozbiljno, jer samo se s njom osjećam kao muškarac – rekao je, a iako zna da ona neće ostaviti supruga, sretan je što mu je ušla u život.

– Znači nije vam problem ako ona ostane s mužem i s vama se viđa samo kad njoj to odgovara? Možda vam je zato tako dobro: jer odabirom žene koja je puno starija i koja već zna što želi štitite sebe od toga da nekom date sve – odgovorila mu je Deidre u svojoj kolumni za The Sun, a savjetuje mu i da tome vodi li igdje takva veza ili je unaprijed osuđena na propast i skupa su samo da se zabave.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Izvor: vecernji.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt