ISPOVEST ŽENE: "Maštam o ženama tokom dosadnog se*sa s mužem" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST ŽENE: “Maštam o ženama tokom dosadnog se*sa s mužem”

“Žao mi je što nisam više eksperimentirala u mladosti i razmišljam čak da pitam supruga za seks u troje.”

Anonimna 38-godišnja žena odlučila se obratiti psihoterapeutkinji Deidre za savjet nakon što je shvatila da tijekom seksa sa svojim suprugom razmišlja o ženama.

“Zajedno smo već 16 godina i imamo dva sina. Bili smo jako mladi kada smo se vjenčali i počeli stvarati obitelj i nikada nisam požalila zbog toga, ali sada sam počela shvaćati da me više ne privlači. Seks mi je dosadan, pa počnem maštati da sam sa ženom – jedino tako uspijem nekako uživati. Žao mi je što nisam više eksperimentirala u mladosti i razmišljam čak da pitam supruga za seks u troje. Trebam li napraviti to ili prihvatiti da nikad neću ispuniti sve seksualne fantazije?”

Frizerka otkrila: ‘Na kraju šišanja uvijek je važno nagnuti glavu naprijed’

Deidre joj je odgovorila da nije ništa neobično kada ljudi tijekom života počnu osjećati privlačnost prema nekom suprotnog spola. “Iako se seks u troje čini kao rješenje, mislim da bi stvari mogle samo postati kompliciranije. Suprug bi mogao izgubiti povjerenje i samopouzdanje. Razgovarajte, reci mu što ti nedostaje – možda te zapravo i on može u potpunosti zadovoljiti ako nešto promijenite.”

BONUS ISPOVEST:

‘Uhvatio sam suprugu, koja je posvojena, kako se seksa s bratom – njezinoj obitelji to je normalno’

Iako njihova obitelj smatra da je to u redu, on ne može više gledati svoju suprugu.

Ušetao sam u sobu dok se moja supruga seksala sa svojim bratom. Nisu u krvnom srodstvu jer je ona posvojena, ali me svejedno šokiralo. Život mi se potpuno raspao, a njezina obitelj smatra da je to u redu.

Ja imam 34 godine, a supruga 32 te smo u braku šest godina. Posvojena je kad su roditelji doznali da ne mogu više začeti prirodnim putem, a ima starijeg brata koji sad ima 44 godine. Rekla je da spavaju zajedno od tinejdžerskog doba. Ne mogu se natjerati na razgovor sa ženom o tome.

Iselio sam se, a ni moja obitelj ne želi od srama razgovarati sa mnom. Ne želim ni da prijatelji znaju jer bi me maltretiratli, napisao je jedan muškarac za The Sun.

– Koliko je godina imala vaša supruga kad se počela seksati s bratom koji je od nje stariji 10 godina? Izgleda da obitelj nema postavljene granice, a ponašanje njezina brata mi se čini nasilnim. Nije nimalo čudo što ste uznemireni.

Razgovarajte s udrugom za osobe zlostavljane u djetinjstvu jer biste mogli dobiti novi uvid u situaciju te pokušajte razgovarati sa suprugom, odgovorila mu je Deidre.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt