Ispovest zanosne stjuardese: Dečko je 15 godina mlađi od mene, u krevetu sve PUCA, ali jedno me muči – Ispovesti
Ispovesti

Ispovest zanosne stjuardese: Dečko je 15 godina mlađi od mene, u krevetu sve PUCA, ali jedno me muči

Razlika u godinama može da se pretvori u veliki problem, a to je još izraženije u slučajevima kada je žena starija od muškarca.

“Uvek sam se osećala kao starija seksi žena u našoj vezi, ali sada se brinem da li usporavam svog dečka”, počinje engleska stjuardesa svoju priču.

“Upoznali smo se na poslu (oboje radimo za veliku avionsku kompaniju) i iako me je on neverovatno privlačio, prepustila sam njemu incijativu. Ja sam tada imala 35 a on 20 godina, i razlika u godinama mi nije izgledala preterano strašna. On me je mesecima jurio dok ja napokon nisam pristala da izađem sa njim”, kaže ona.

“Prvi izlazak je bio veoma zabavan. On me je ubeđivao da voli starije dame, kao i da mlađe žene smatra suviše nesigurnim. Njegova pažnja mi je ulila veliko samopouzdanje”, kaže Britanka i nastavlja:

“Posle trećeg sastanka, otišli smo u moj stan i imali smo fantastičan seks. Imao je mnogo više energije od mojih vršnjaka, i bilo je jasno da ga ja mnogo privlačim. Čim bi završili sa seksom, on bi već bio spreman za nastavak. Od početka naše veze je sve u krevetu savršeno funkcionisalo. prosto je “pucalo” na sve strane, i ja sam bila presrećna”.

“Međutim, budući da smo zbog posla često razdvojeni, očekivala sam da će pronaći nekog mlađeg od mene, i skrasiti se. Čak sam mu to i rekla, ali on me je ubeđivao da sam ja jedina osoba koja ga zanima. Godine su proletele, i ja sada imam 50 a on 35 godina. Jasno je da neću moći da mu rodim decu. Gledam se u ogledalu i pitam se šta li on vidi na meni”, iskrena je žena.

“Lice mi je puno bora, kosa je počela da sedi, mišići su mi se opustili. Ne mogu da se otrgnem mislima da ga ja zadržavam i da bi mu bilo bolje s nekim drugim. Jutros sam se probudila i posmatrala sam dok spava. Delovao mi je tako mlado i ranjivo”, navodi Engleskinja.

“Instinktivno sam želela da ga izbacim iz kreveta i kažem mu da nestane, ali umesto toga sam otišla u kupatilo i plakala. Preplavila me je ogromna tuga, ali ja ne znam zbog čega”, zaključila je stjuardesa.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt