Imam jako finog profesora matematike – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Imam jako finog profesora matematike

Setale smo dugo i kada je počela kisa, bolje reći pljusak odjurile smo kuci. Otkljucale smo vrata i uletele u kupatilo tražeci peškire. Bile smo sasvim mokre. Posto smo bile samo u majicama i suknjicama sve se zelepilo za nas i ocrtavalo da sam htela od sramote da umremo trčeći po ulici. Smejale smo se i pričale o tome kada smo u sobi zaculi neku buku. Utisale smo se da vidimo o cemu se radi jer smo mislile da smo same, bilo je isuvise rano za Deanu da dođe kuci. Beba se savila i provirila kroz kljucaonicu a ja sam stajala iza nje iscekujuci njenu reakciju. Počela je da se smeje, okrenula se sa rukom preko usta, pokazujući mi da ćutim. Rekla mi je samo TUCAJU SE i sa kikotom me uhvatila za ruku i povela napolje.

Prozor je bio sirom otvoren, posto je soba bila okrenuta prema bašti, a nas siguno nisu očekivali. Lampa je bila uključena a scena je za mene bila vise nego šokantna. Ne samo da sam prvi put videla ljude u toj situaciji vec sam prvi put videla i onu mušku stvar u svoj svojoj veličini. Svi troje su istovremeno dahtali i uzdisali ali je Deana bila najglasnija. Nikola je ležao na krevetu dok su mu noge bile na podu. Grčio se i propinjao pokušavajući što dublje da ugura onu stvar u Deaninu picu. Švrsto joj je stiskao guzu i gnječio, dok se ona podizala i svom snagom nabijala takođe pokušavajuci da ugura i vise od onoga što je on imao. Usne njene pice bile su skroz rastegnute i jarko crvene. Nikola je imao prilično veliku stvar ali to njoj očigledno nije bilo dovoljno na moje neverovatno čuđenje. Darko je stajao sa druge strane kreveta, iznad Nikole gurajući joj u usta ono sto tu ne treba da ide. Istezao se da bi joj gurnuo celoga u usta a ona se naizmenično smejala i mumljala sa povremenim kricima u trenutku kada bi se Nikola zabio u nju svom silinom. Darko joj je mrsio kosu, uzdisao dok je ona mumljala usled punih usta njegovog mesa. Jednostavno sam ostala bez daha, gledala sam ih i u tom trenutku osetila čudno grčenje u stomaku. Stajale smo ispod prozora u 1h posle ponoći u gaćicama i majcama savijene u struku da nas ne bi primetili da virimo.

Što je Deana vise stenjala i uvijala svoje vitko telo, naginjala se pozadi mazeći Nikolu po testisima dok bi Darko sam trljao svog đoku i trazio od nje da ga ponovo stavi u usta, ja sam osećala sve veći pritisak u grudima. Podilazili su mene kakvi zmarci, počela sam nesvesno da pomeram guzu gurajuci je prema Bebi. U jednom trenutku presla sam rukom preko svojih grudi, koje su bile čudno čvrste, bradavice su me prosto pekle, trazile da ih dodirnem, podvukla sam ruku ispod majice i počela da naizmenicno trljam jednu pa drugu bradavicu. Samo sam kratko uzdahnula, prijalo mi je neverovatno. Počela sam sve brze da ih gnjecim, drugom rukom sam vec nesvesno trljkala svoju picu kroz gaćice koje su postajale sve mokrije. Kroz moju glavu prolazilo je hiljadu misli, sećanja i osecanja, ali je najjače osećanje bilo želja da osetim tako nešto u čemu je Deana ocigledno mnogo uživala. Nikola ju je podigao i izvukao svoju stvar koja je delovala strašno veliko, okrenuo ju je kako bi je tucao od pozadi, protrljao je par puta po njenoj sasvim mokroj pici i prosto ga ugurao unutra. Samo je na kratko kriknula i zatim zastenjala još jače dok je on sve brze vadio i gurao ga unutra svom dužinom.

Darko je odjednom uzviknuo kroz zube dođi, dođi, i u grcu prineo đoku Deani koja ga je uhvatila jednom rukom i počela da ga dudla. Sekund kasnije Darko je počeo da urla kao lud, tresao se i svrsio po njenom licu. Ona se smejala i obema rukama vukla Nikolu da joj ga nabija sto brže i što dublje. Darko se umorno svalio u fotelju pored kreveta i posmatrao ih. Nikola joj je gnjecio sise koje su se ljuljale u ritmu njegovog nabijanja, širio joj je guzove i vadio i gurao u nedogled dok je ona počinjala da vrišti od zadovoljstva.

Moje telo je vec počinjalo da drhti, pogledala sam Bebu koja je samo oblizivala usne i tiho dahtala. Prsti su joj vec ulazili u malu i tesnu pickicu. Gaćice su joj bile do pola nogu. Uvijala se i povremeno spustala glavu. Zavrnula sam rub svojih gaćica i prešla prstima po utrnulim usnicama moje pice, stomak mi se grčio, stezala sam butinama svoju ruku dok su prsti prosto klizili unutra. Na trenutak bih osetila mali bol pa ih povukla ali bi oni prosto hrlili unutra. U tom trenutku iza sebe sam čula Darkov glas….Pa ovde je mnogo mokro i vruće da bi se tek tako zavrsilo. Stala sam ukočena, povukla sam ruku nazad i spustila majčicu. Bio je sasvim go. Beba se nasmejala i rekla samo uđimo unutra.

Deana i Nikola su se i dalje čuli u drugoj sobi, bila sam kao u transu. Plašila sam se i bilo mi je mnogo neprijatno, na drugoj strani pica mi je prosto žudila da se nesto zabije u nju, iako nisam znala kakav je to stvarno osećaj. Uhvatio me je za ruku i povukao na krevet, Beba je stajala iza nas. Privukao me je sebi i počeo da ljubi po stomaku, zavlačio je svoj vreli jezik u moj pupak a prstima mi gnječio guzu. Zadigao mi je majčicu, grudi su mi stajale sasvim podignuto, čvrste. Počeo je da ih sisa, kao beba, jednu pa drugu. Noge su već počele da mi klecaju. Povukao me je na krevet legla sam i rasirila noge, provukao je svoju glavu između i počeo zubima da mi skida gaćice. Zatim je prstima lagano zavrnuo na jednu stranu

– AAAAH KAKVA MIRISNA PICA, NISAM MLAĐU I SOČNIJU PICU VIDEO BAR 2 GODINE.

Mrmljao je nešto dok je jezikom pokušavao da razdvoji moje vrele usnice. Razdvojio ih je prstima i čulo se samo blago sljapkanje, ono pucketanje moje mokre, male, tesne, nevine pickice sa plavim dlačicama. Bila sam na drugom svetu, svaki njegov dodir me dovodio do ludila, podizala sam i spustala guzu dok je on sisao i sisao i grickao mog klicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt