ISPOVEST: "Dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu ALATKU me je veoma prijatno iznenadio" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu ALATKU me je veoma prijatno iznenadio”

Evo šta se dogodilo!

Moje drugarice stalno pričaju kako im veličina nije bitna, nego tehnika, i mislila sam da lažu, samo da bi ispale “širokogrude”. Možda sam ja, što naš narod kaže, uspaljenica, ali od kada sam stasala za s*ks, maštala sam isključivo o velikim p*nisima. Posle tri-četiri standardna srpska primerka, trefio me je “bingo” – dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu alatku me je veoma prijatno iznenadio.

Posle drugog izlaska sam završila s njim u krevetu, i kada je skinuo gaće samo što se nisam onesvestila. Pred mojim očima klatilo se čudo od bar 17 santimetara u opuštenom stanju!

Toliko mi je bio lep da sam ga odmah stavila u usta i počela da radim ono zbog čega su me obično hvalili. I njegov “piton” je počeo da raste. I raste. Posle samo nekoliko minuta, imala sam u rukama muško “blago” od sjajnih (odokativno) 23 santima, a otišao je i u širinu.

Brzo sam ga privukla i rukom ga usmerila tamo gde treba. I krenulo je fantastično. Međutim, posle nekoliko minuta sam primetila da užitak i nije baš savršen. Jer, njegova alatka je bila, kako da kažem, suviše sunđerasta. Osećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgazam doživela.

Posle još nekoliko pokušaja, raskinula sam s njim. Čula sam i ranije da momci sa velikim p*nisima imaju taj problem – jednostavno, nema dovoljno krvi da to bude tvrdo.

Sad jurim samo majstore koji imaju ono što svakoj ženi treba – p*nis, tvrd kao kamen. A i vreme mi je da se udam, a za to je ipak važna i duša.

BONUS ISPOVEST:

 

Probao sam prvi put TROJKU: Stenjale su na meni dok sam ih posmatrao u akciji

 

Zdravo, mi smo par u kres vezi. Ja sam Marko i moja intimna drugarica Jelena smo već 6 godina zajedno. Oboje imamo 35 godina. Imamo puno zajedničkih tema. Ne živimo zajedno. Viđamo se često. Redovno se jebemo u svim pozama.

Ja sam prvi put jebo u 23. godini. Bio sam nesiguran, stidljiv, dok nisam probao pičku i od tada sve je bilo normalno. Imao sam par tih kres veza. Od kada sam sa Jelenom, druga mi i ne pada na um. Ona je onako šlank, crvena kosa. Telo joj je baš lepo, nema celukita po guzi, sise omanje, pička sa malo dlačica. Moj kurac je dugačak 16 cm. Sve je bilo dobro ovih 6 godina, dok u zadnje vreme Jelena nije počela da se zanima za devojke.

Kad god smo sedili u kafiću, parku, plažama. Svaku je gledala, komentarisala. Meni je bilo čudno pa sam pomislio da me želi ostaviti i biti samo sa devojkama. Nju su zanimale mlade devojke. Onda jednog dana mi je sasvim iskreno priznala da je zanimaju devojke. Kaže mi da želi probati. Bio sam bez reči. Nije htjela da mi iza leđa radi, pa mi je zato rekla da probamo trojku. Nisam imao ništa protiv, a dobro mi došlo da promenim rupu.

U našem mestu takve devojke je teško naći. Šetajući tako po parku naišli smo na neke mlade devojke koje su nas gledale ispod oka. Bile su baš slatke, zgodne i lepuškaste. Jedna od njih nam priđe onako plava, plave oči, medena, utegnuta, tražila da pripali cigaretu. Ta mala je Jelenu odmeravala. Jelena je bila u letnoj haljini, najlonke. Ostala je sa nama da razgovara. Tako smo se upoznali. Primetio sam da i ona voli žene. Otišli smo zajedno na piće. Ja sam otišao kući, a njih dve su ostale. Nakon dva dana mi je Jelena rekla da je bila sa njom i da su se mazile i ljubile.

Pristala je na seks u troje. Otišli smo kod Jelene u stan. Sedeli smo, pili piće. Ubrzo smo počeli da se skidamo i bacili se u akciju. Počele su da se ljube, dodirivao sam ih obe. Mala je imala predivno telo, guzu, sise, pičku. Ja nisam žurio, već sam pustio njih dve da se maze, ližu jedna drugoj pičku i sise. Bio je to predivan prizor, glasno su stenjale, dodirivale su jedna drugu, jeyicima dirale jedna drugoj pičku. Mokre od strasti, jebale su se kao besne. Mislio sam da ću svršiti.

Uključio sam se u akciju, Jelena i ja smo počeli da je zajedno zadovoljavamo. Jelena ju je lizala dok sam joj ja lizao dupe… Vristala je od zadovoljstva… Kita mi već bila spremna da joj ga stavim. Namestila se tako da sam joj odmah zabio kurac u dupe. Zastenjala je i počela da svrsava Jeleni po ustima.. Promenila je pozu, sela je na moj kurac, a Jelena joj je nabila pičku da je liže dok sam je ja nabijao.. Obe su svršile u isto vreme….

Nakon dužeg vremena sam i ja svršio, ali u njihova usta. Njih dve su se samo oblizale, progutale spermu i poljubile se. Tako smo se počeli da se u troje. Jelena i ona nekad nasamo, a nekad ja i ona.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt