Voljela sam ga, on mene još više – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Voljela sam ga, on mene još više

Gledavsi onu njenu kurvinsku facu, i dok je ispustala onakve uzdahe pa jos i videvsi one planine od sisa kako se njisu tamo-onamo pri svakom zabijanju kurcine postajah sve napaljeniji i napaljeniji i tako nastavih sa velikom brzinom da je pumpan jos nekih 20-tak minuta sve dok nisam video da polako prestaje sa vristanjem i da potpuno pocinje gubiti snagu..

Posle nekih 50-tak minuta izzivljavanja pocinjem osecati toplinu u stomaku i shvatih da cu da svrsim, te brze bolje izvadih, pridjoh do onih njenih sisurda i istresoh na njih gomilu sperme, pa je ondah naterah da je razmaze po stomaku i faci sve dok se sperma ne pretvori u mast.Uzimam vodu iz bife-ormara i polivam je njom.-Ako si mislila da sam ovde zavrsio, prevarila si se!!!

Polivam joj picu vodom i zavlacim srednji prst koji veoma lako udje, potom i kaziprst, pa se tako igrah 5-6 minuta i onda poceh uvlaciti jedan po jedan prst sve dok ne dodjoh do toga da joj jhe cela moja saka zavrsila u pici.Ona valjda osvezena pocinje opet vristati i moliti za milost, ali ovog puta je to shvatila kao seksualnu igru i polako pocinje da se pripitomljava.Ja cas ubrzavam tempo, cas usporava a ona sve vise i vise pocinje da vristi.-Gotova sam… Svrsavam… Aaaaaaaaaa… Juuuuuuuj….. To! To! Tooooooooo!!!Sacekah da svrsi pa onda izvadih ruke pridjoh ka sisama i poceh je jebati izmedju njih.

Ona namesta usta tako da kad god bih stavio ceo kurac izmedju tih sisa glavic bijoj bio u ustima .Onako malaksala, odvoji se na stranu i leze na krevet i stavi ruku na glavu. Meni je opet nekako bese zao, ipak je to zena i poceh se izvinjavati-Izvini, ali mnogo si me iznervirala, znam da sam te povredio, nisam mogao da se iskontrolisem, a jos taj tvoj jebozovni izgled…-Sta mi se izvinjavas, kriva sam i toga sam svesna, umem ponekad da prevrsim svaku meru.

Trebalo bi ja tebi da se zahvalim, jos nikad niko u zivotu me nije ovako jebao, uvek sam bila sa nekim sonjama, imala sam utisak da cu eksplodirati,. Ti izvini sto sam te onako isprovocirala, nisam znala da me ljudi tako vide, mislila sam da vole tu moju energicnost.-Dobro, da si me iznervirala, iznervirala si me.

-Neka ovo ostane medju nama, ok?-OK, a ti mi zakazi sastanak kod Sinise.-Vazi, ne nekom je sastanku u Nisu, dolazi sutra, a ti svrati negde oko 9 sati.-Vazi, vidimo se.-Caos!Izlazim, i tik sto sam izasao na ulicu, dobijam poruku na mobilnom ?Svrati do mene sutra, spremicu nam veceru? i njena adresa…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt