“Cuvam se od greha” – Ispovesti
Ispovesti

“Cuvam se od greha”

Od dečka je dobijam često… Zensko sam i imam pojacane potrebe za odnosima (barem jednom-dvaput svaki dan). Moj decko ne moze da isprati taj tempo, tako da kad god idem sa nekim muskim drustvom negde, obavezno se pre toga samo.odovoljim zbog iskušenja da ne upadnem greh, osim ako prethodbo nisam bila sa deckom.

Znam da bi upala u greh, jer volim onu stvar kad prodire u mene. Nisu mi privlačni ti momci nego jednostavno poznajem muški stvar znam da bi govorili da sam fufa a neću sebi da ukaljam dostojanstvo zbog intime.Inače se sa dečkom ovako super slažem i zaista mislim da imamo nešto posebno, pa me drugi muškarci u tom smislu ne interesuju.

BONUS ISPOVEST:

 

TRESLA SE POSLE ORGAZMA: Uživao sam da je gledam tako u ekstazi!

 

Zanimljivo koliko ima muškaraca koji bi voleli da gledaju kako im se žena jebe sa nekim drugim. 10 godina smo bili u braku, seksualni život u početku savršen, tri godine od rođenja deteta nikakav, tačnije dva, tri puta mesečno. Moja žena sem grudi koje su se promenile totalno posle trudnoće predstavlja savršenstvo. Prelepa, ekstra zgodna plavuša, obrazovana…za sex nezinteresovana. To me je izluđivalo.

Kupovao sam razne igračkice, tipa nakitnjaci, navlake, dildo…sve smo upotrebili po jedan put. Nisam je varao iako sam imao mnogo prilika, pogotovo zbog posla kojim se bavim, nije ni ona mene, niti je ikada pokazivala sklonost ka tome. Priča počinje početkom juna. Sin nam je bio kod babe i dede, pa sam ja znajući da će doći do sexa, namestio ogledalo naspram kreveta da bi bilo zanimljivije.

Gledao sam nas u misionarskoj pozi, a onnda nju okrenuo na stranu prema ogledalu, raširio joj noge i uživao u prizoru. Uhvatio sam je za kosu i rekao “gledaj!”, Pogledala je i rekla “Kako ti kurac izgleda veći ovako!”(inače imam prosečan, 16cm, srednje debljine), počeo sam da ga izvlačim i vraćam još jače.

”Pogledaj, kao da me neko drugi jebe!”A onda je počela da pomera karlicu, da gura guzu u moje krilo, da se nabija još jače, rukom je počela da mazi pičku, da je širi i rasteže. ”hmmmm. Jebi me Jebi me…rasturi mi pičku!”, uhvatio sam je za vilicu:” A voliš da se jebeš? ”, ”hmmmm…da. Samo me jebi ”, ”jel’ bi volela da da se jebeš sa drugim? ”, ”hmm…da.. Da…”, jecala je, uzdisala a ja sam nastavljao silovito da je jebem!”To bih voleo da gledam…da te jebe, a meni da pušiš!, ”pa što ne kažeš? hmm…gledaćeš !”Svršio sam po njenom stomaku i uzivao u prizoru sperme koja šiklja.

Imala je običaj da posle sexa još dva, tri puta sama izdrka, iako je doživljavala uvek po nekoliko orgazama. Obukao sam se i otišao u dvorište, a kad sam se vratio posle 45 minuta ona je još obrađivala mačkicU!Početkom avgusta otišli smo na more u Herceg Novi, uzeli lep apartman, sa dnevnom sobom i spavaćom, obe su izlazile na istu terasu i imale pogled na more! Sve je perfektno, od sexa ni s!Treći dan otišao sam da se vidim sa drugarom u Tivat. Kad sam se vratio, parkirao sam auto i krenuo niz neke od brojnih stepenica u potrazi za ženom i sinom. Video sam ih na plaži u društvu nepoznatog muškarca, lepo je izgledao, viši od mene, malo krupniji, ali ništa preterano.

Porukom me pitala kad dolazim, i kad sam odgovorio za sat vremena rekla je vidimo se u apartmanu! Pratio sam ih dok su se vraćali i zamalao da me vidi sin kome je lopta otišla niz stepenice. Vratio sam se do auta i izdrkao. To poslepodne čim je mali zaspao, izašla je iz sobe, skinula gaće i rekla “Baš mi se nešto jebe!”

Bilo je odlično, a dok se polako nabijala na moj kurac, pitala je da li sam još zainteresovan da je gledam sa drugim? , hmm…da…da…Dugo smo ležali i pričali, rekla mi je za Uroša, tako se zvao, i pričala mi kako se toliko napalila da je htela da mu predloži da se kresnu! Nisam bio baš oduševljen u tom trenutku, ali naravno da sam pristao! Dogovorili smo se da izađe uveče, nađe se sa Urošem, a zatim da dođu i da se kresnu, a ja da gledam sa terase, dok ona ne dođe po mene da im se pridružim. Sve smo razradili.

Mali je zaspao, a ja sam čekao na terasi do 2 sata, kad sam dobio poruku da stižu. Ušli su tiho, a ona se pojavila u sobi i pitala da li sam spreman? Uf, više nego spreman! Vratila se u dnevnu sobu, skinula haljinu i počela da se ljubi sa njim. Ubrzo je skinula i gaćice i stavila guzu na njegovo lice, uhvatila ga je za već nabrekao (neznatno duži, ali znatno deblji)kurac i počela da ga liže. Mislio sam da će mi srce iskočiti, drhtao sam i drkao…U jednom trenutku podigla je glavu, jezik joj je bio na njegovom glaviću i namignula mi, a zatim počela da mu tako puši i mazi jaja da su joj posle par sekundi usta bila puna sperme.

Otišla je u kupatilo, a kad se vratila, Urošev kurac je bio spreman i čini mi se još veći. Stavila ga je u usta, navukla kondom, opkoračila i počela da se nabada na njega, guzu je istrćila, valjda zbog mene, a onda joj je on gurnuo prst u čmar i počeo da je razvaljuje. Ja sam umirao gledajući kako se trese posle par orgazama. Ustala je i došla u sobu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt