Da odemo na neko mirno mesto.. -rekla je tiho, a onda dodala- Dole sam sva mokra…i želim ga... – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Da odemo na neko mirno mesto.. -rekla je tiho, a onda dodala- Dole sam sva mokra…i želim ga…

Isti tren mi se kurac počeo dizati i srećom smo stigli do auta, pa smo brzo sjeli unutra. Pre nego sam upalio auto intezivno sam razmišljao kamo da odemo, a onda mi je sinulo, te sam se široko osmehnuo i upalio auto.

Nakon nekih desetak minuta vožnje bili smo van grada i uskoro sam skrenuo na jedan makadamski put sa ceste koja vodi prema autoputu. Ubrzo smo bili okruženi samo borovom šumom i makijom, a na putu nije bilo tragova vozila.

Parkirao sam ispod borova i pogledao prema Valentini, a ona je već otkopčala košulju i upravo ju izvlačila iz suknje. I ja sam brzo počeo otkopčavati svoju, te sam ju brzo skinuo, a ona je već skidala suknju, pa sam ugledao njene mokre gaćice.

Brzo ih je skinula i počela mi otkopčavati hlače, a ja sam otkopčao njen prsluk, pa su joj sise sad bile slobodne, a i moj kurac je nakratko ugledao svjetlo dana, jer je odmah završio u njenim ustima. Odmah se je nabila sa ustima do jaja, a bila je za sada, jedina koja je to uspjela napraviti sa mojim monstrumom.

Ja sam joj počeo masirati sise i stiskati joj bradavice. Ona je samo stenjala i mumljala sa mojim kurcem u ustima, a onda se uspravila i ostavila moj slinavi kurac, te mi utisnula vruči poljubac, a onda rekla:

– Idemo na stražnje sjedalo…

– Hajde… -povukli smo prednja sedala skroz naprijed da bi imali više mjesta, te se smjestili otraga.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt