Cijeli svijet mi se srušio u trenutku – Ispovesti
Ispovesti

Cijeli svijet mi se srušio u trenutku

Moj vjerenik i moj otac su kolege na poslu, dijele jednu kancelariju. Rijetko kada idem kod njih jer me nekako stid tate kada smo sve troje zajedno iako moj tata nikada nije ništa loše rekao za mog vjerenika. Čudno, obzirom da očevima ne valja ni jedan momak, moj otac je mog momka naprosto obožavao. Iskreno bila sam ponosna na sebe jer sam znala izabrati i za sebe i za moje roditelje.

Juče sam bez ikakve najave otišla kod njih i kada sam ušla vidjea sam mog momka kako sjedi, sam, presretna jer nema tate potrčala sam da ga poljubim prije nego se tata vrati, ali kada sam došla do njega imala sam šta i da vidim. Moj momak svučenih pantalona sjedi, a ispod stola moj tata, to što sam osjetila ne bih voljela da iko, i najveći neprijatelj da osjeti. Cijeli svijet se srušio na moja ramena. Sve sam povezala, zašto je moj momak idealan za mog tatu, a onda kada shvatiš da su i tata i momak to što jesu, poželiš da nestaneš sa ovoga svijeta.

Grozno, iako su rekli da ga je moj tata samo pregledao jer mu je dole nešto skočilo. Ne znam da li da kažem mami za sve, mislim da zaslužuje da zna sa kime živi 25 godina i sa kime dijeli krevet.

BONUS ISPOVEST:

 

GLODALA SAM NJEGOVU BANANU DOK ME NIJE ZGRABIO KAO ŽIVOTINJA: Nabijao me je tako odsečno da su mi lepljivi sokovi klizili niz malenu

 

I ako rizikujem da zvučim otrcano i dosadno, i ako znam da mi neće SVI poverovati, moje je da probam.

Potpuno i totalno sam iskrena i za ovo što ću napisati ne zna apsolutno niko sem jedne moje koleginice i tako treba i da ostane za sva vremena… Ali, ponekad osećam da ću eksplodirati ako ne napišem sve ono o čemu ćutim danima, nedeljama, mesecima, i eto, rešila sam da to podelim sa vama, ovde…

Ne znam da li iko od vas poznaje neku devojku koja se bavi jednim specificnim poslom – dispečer u taxiju… Eto to sam ja već dve i po godine radim ovaj posao gde je 99% muškaraca a onaj 1% činimo mi – dispečerke… I ima raznih i pričaju bajke o nama i sve i jedna je “bila sa svima” ha ha! Ne verujte u to zaista nije tako!

Da ne dužim…. Udata sam (imam 26 god) još uvek nemam dece, radim ovaj posao zato jer ga zaista volim i ako je jako naporno i smene su ubitačne a slobodnog vremena tako malo…. Pa evo koristim ovu treću smenu da napišem priču a svaki čas me prikadaju pozivi, ali uspeću nekako.

Pa ovako… Ja zaista volim moga muža i želim biti sa njim do kraja svog života, ali…. Kada sam ga ugledala, kolegu, razveden, švaler (na glasu) onako lep i onako razvijen i …. Ma šta reći, noge mi se odseku kad ga god vidim….Izašli smo nekoliko puta na piće, Bože, kakav osmeh…. I tako iz dana u dan puštam mašti na volju… A danas…. Danas sam došla na posao, a on tu, i naravno koleginica od koje trebam da preuzmem smenu… Svaki drugi put kad dođe, ja sam sama, uvek me zagrli i malo zadrži u naručju poljubi me u obraz…. Dakle ja danas ulazim i ukopavam se u mestu, jer ona, ona ne bi smela da mi vidi oči, da slučajno ne shvati…. I tako sam stala, i gledala ga a on `ladno prilazi i zagrli me, i drzi u naručju….

“hoćeš kafu sa mnom?” – pitam spuštenog pogleda gledajući tamo negde….

a on: “pa ne mogu sad, al doći ću….” ošinula sam ga pogledom i očima mu pokazala na nju…. Ne pred njom – vrištala sam u sebi… Sva sreća prozivala je vožnju… Pa se on utišao i nastavio “doći ću večeras – kasnije”

Prošlo je sat-dva i došao je…

Skuvala sam tu kafu izbegavajući da ga pogledam…. Seo je pored mene i počela je nasa klasična priča i zajebancija o kolegama, muzici, filmovma…. svemu…. Odjednom tišina… I gledamo se tako u tišini i njegova glava se polako primiče mojoj i on napokon spušta poljubac na moje usne…. Kao da je svet stao…. Ljubimo se strasno, grubo i nežno u isto vreme, dok polako on već počinje da skida sve sa mene a ja prihvatam sve, prepuštam mu se i ne prestajem da ga ljubim…. Odjednom je ušao u mene jako i grubo onako kako volim i krenuo da me nabija uz pod bez prestanka, bez pauze…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt