Mlađahna djevojka razmjenjivala eksplicitne fotke sa starijim muškarcem, a onda je krenula u akciju... – Ispovesti
Zanimljivosti

Mlađahna djevojka razmjenjivala eksplicitne fotke sa starijim muškarcem, a onda je krenula u akciju…

Djevojku se sumnjiči za kazneno djelo pokušaja iznude

Policija iz PP Metković dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjom djevojkom, koja se sumnjiči za kazneno djelo pokušaja iznude na štetu 54-godišnjaka, za kazneno djelo nametljivog ponašanja na štetu 30-godišnjakinje i kazneno djelo lažnog prijavljivanja na štetu tri osobe od kojih je jedna i spomenuta 30-godišnjakinja.

Kako su izvijestili, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena od početka do sredine svibnja ove godine s oštećenim 54-godišnjim muškarcem uspostavila komunikaciju kojom su međusobno razmjenjivali više poruka i fotografija eksplicitnog sadržaja, nakon čega je zatražila veći novčani iznos kako ne bi objavila međusobnu komunikaciju.

Budući oštećeni nije pristao na iznudu, djevojka je sadržaj komunikacije uputila medijima, među ostalima i poslodavcu 54-godišnjaka što je za posljedicu imalo njegov prestanak radnog odnosa.

30-godišnjakinju prijavila socijalnoj službi

Nadalje je utvrđeno kako je od lipnja do kolovoza ove godine putem lažnih profila društvenih mreža i lažnih adresa elektronske pošte ustrajno uspostavljala neželjene kontakte s 30-godišnjakinjom protiv koje je iznosila neistine. Također je utvrđeno da je putem osobnih i lažnih e-mail adresa oštećenu lažno prijavljivala poslodavcu za ucjene, mobing i zlostavljanje drugih zaposlenika.

Osim toga, 30-godišnjakinju i njenog supruga lažno je prijavila nadležnoj službi navodeći kako zapuštaju, zlostavljaju i iskazuju nasilje prema svojoj djeci što je rezultiralo hitnim postupanjem nadležnih institucija u toj obitelji.

Djevojka se sumnjiči i za kazneno djelo lažnog prijavljivanja na štetu 35-godišnjaka kojeg je policiji lažno prijavila za ne postupanje po njenoj navodnoj službenoj prijavi kaznenog djela za kojeg je saznala iz medijskih objava.

(Net.hr)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt