Baka nas hoće rastaviti – Ispovesti
Ispovesti

Baka nas hoće rastaviti

Živim u bakinoj kući sa ženom koja je romkinja. Mojoj babi smeta nacionalnost moje žene i često je vređa i pokušava da nas rastavi na razne načine pa čak i magijom, uzimala naš veš da baje…

Juče je ošamarila moju ženu i rekla da ne želi romsko potomstvo i tu je prevršila svaku meru, napao sam svoju babu svom snagom ali budući da sam manje građe i tanak, baba me je lako savladala oborila me i razbila mi labrnju, usne su mi kr*arile.

Žena je zvala njene rođake koji će zajedno sa mnom napasti babu. Biće ovo borba lava i hijena.

BONUS:

Tko još ima vremena za toplo hladne igrice? ‘Išamarajte’ ga pitanjima i doznajte točno na čemu ste s njim

Nije lagano započeti razgovor o statusu vaše veze, ali morate biti izravni s partnerom jer muškarci postaju čudni kad se radi o vezivanju. Kad dođe do točke u odnosu kad bi trebalo definirati status veze, muškarci se uplaše i počinju se pitati postoji li možda netko bolji za njih ili žele li se odreći svog single statusa. Zaslužujete znati da li samo gubite vrijeme s tim tipom i zato vam donosimo plan od 3 koraka.

1. Izaberite pravo vrijeme

Nažalost, ne postoji magična formula koja će vam reći kada trebate obaviti razgovor. No, općenito govoreći, najbolje bi bilo onda kada se prvi puta nađete u situaciji da vas izluđuje to što ne znate status vašeg odnosa – kad shvatite da niste na istoj razini, a pitanje ‘Kuda ovo ide?’ vam se bez prestanka mota po glavi.

2. Odaberite pravo mjesto

Započnite razgovor u trenutku dok se bavite nekom aktivnošću, recimo dok šećete parkom ili zajedno pripremate večeru. Na taj način pitanje neće biti centar svemira, što smanjuje napetost. Večera u restoranu nije baš najbolja ideja – formalnost stvara pritisak, a ako razgovor krene u krivom smjeru oboje ćete htjeti ustati i otići što nije baš ugodna situacija u restoranu. Razgovor u krevetu također nije baš sjajno mjesto. Ako vam kaže da ne želi biti službeno vaš dečko, osjećat ćete se previše ranjivo s obzirom da ste goli i da ste upravo bili intimni.

3. Odaberite prave riječi

Trik je u tome da krenete s otvorenim frazama koje će mu dati priliku da podijeli s vama svoje misli bez da ga prisiljavaju na odgovor. Recite nešto poput „Trenutno se viđam samo s tobom i voljela bih znati razmišljamo li jednako po tom pitanju“ ili „Uskoro je vjenčanje moje sestrične i ljudi će nas pitati da li smo par“. Ako kaže da želi da ste i službeno par, odlično. Ali, ako počne s rečenicom „Uf, pa ne znam baš…“, krenite dalje i obucite svoju najbolju haljinu za vjenčanje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt