”Ja Sam Ana, MLADA UDOVICA Od 36 Godina, ŽELIM VEZU I PUNO LJUBAVI! Nije Bitno Koje Si Nacije I Vjere” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

”Ja Sam Ana, MLADA UDOVICA Od 36 Godina, ŽELIM VEZU I PUNO LJUBAVI! Nije Bitno Koje Si Nacije I Vjere”

“Mlada udovica, Ana, ima 36 godina i traži iskrenu ljubav bez obzira koje si vjere ili nacionalnosti.”

Kakve grudi! Čvrste i okrugle molile su da ih ljubim, spustio sam usne na njih a Malina je zabacila glavu u nazad i rekla „voli me nežno“. Potom se nagnula ka meni, nežno mi je zagrizla donju usnu i skinula mi majicu. Odmakao sam se da bih se svukao, taj trenutak je i ona iskoristila da se svuče.

Stajali smo goli jedno ispred drugog, uhvatio sam je čvrsto i ponovo digao na sto, svo vreme ljubeći njen vrat. Stegla me je nogama oko struka i zabacila glavu u nazad. Ljubio sam je po ramenima i grudima, a moj vreli dah je dražio njenu kožu. Bio sam spreman da uđem u nju.

Prstima sam proverio dali je i ona spremna, bila je već dovoljno vlažna.

Gledali smo se u oči dok sam lagano ulazio u nju.

Prevrnula je očima i ispustila blago „ahh“. Njene ruke su bile oko mog vrata, a njene grudi su bile tesno pripijene uz moje dok sam ulazio u nju laganim tempom. Dahtali smo jedno drugom u vrat, blaga jeza nas je prožimala dok smo se topili od miline.

Milovao sam je po leđima i blago stezao njene plećke, dok sam joj nežno, skoro neprimetno grickao uvo. Onda se spustila u nazad i bila je celim leđima na stolu, njene noge su još uvek bile oko mene. Ubrzavao sam ritam i mazio njen klitoris istom brzinom kojojm sam ulazio u nju.

Grčila je karlične mišiće, kao da nije već dovoljno tesna, a to mi se dopalo i još više me uzbuđivalo. Pružio sam drugu ruku ka njenim grudima i mazio ih, malo jednu, malo drugu. Njene slatke bradavice su molile da ih uzmem u usta. Nagao sam se i igrao se jezikom čas sa jednom čas sa drugom bradavicom. Mešala je kukovima i uzdizala guzu ka meni.

Bila je blizu kraja. Ubrzao sam ritam, silnije i brže sam ulazio u nju. Stegla je ivicu stola i počela da se trza od uzbuđenja, svršavala je. Nisam stajao, samo sam održavao tempo dok se uvijala na stolu i bacala glavu levo desno. Uzdisala je jako glasno, što je i mene dovelo do vrhunca.

Izvadio sam ga a ona je skočila sa stola munjevito. Kleknula je pored mene i uzela ga u ruku. Dovršila je posao svojom toplom ručicom. Velika količina je izletela i isprskala sto i pločice, a ja sam se grčio od zadovoljstva.

Došao sam po jedno, a dobio dve stvari. Ovu drugu koju nisam očekivao pamtiću do kraja života.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt