”Ja Sam Ana, MLADA UDOVICA Od 36 Godina, ŽELIM VEZU I PUNO LJUBAVI! Nije Bitno Koje Si Nacije I Vjere” – Ispovesti
Ispovesti

”Ja Sam Ana, MLADA UDOVICA Od 36 Godina, ŽELIM VEZU I PUNO LJUBAVI! Nije Bitno Koje Si Nacije I Vjere”

“Mlada udovica, Ana, ima 36 godina i traži iskrenu ljubav bez obzira koje si vjere ili nacionalnosti.”

– Pozdrav prijatelji. Ja se zovem Ana, imam 36 godina i rođena sam u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. Moji roditelji su se mladi uzeli, kad je mojoj majci bilo 17 godina a ocu 20 godina. Mama me je rodila u dvadesetoj godini. Imala je težak porod i, na njenu sreću, jedva je ostala živa. Moj brat blizanac je podlegao posljedicama teškog poroda i majka više nije mogla imati djece. Tako da sam ja kčer jedinica. Moja mama sad ima 58 godina, a otac 61 jednu i ja sam presretna šo su mi živi i zdravi roditelji.

Živimo u Bonnu, u Njemačkoj, Sjeverna Rajna. Moj pokojni suprug je bio Njemac i on nas je sve doveo ovdje. Moj suprug je bio divan čovjek. Naš brak je bio pun ljubavi i sreće, a nažalost trajao je prekratko. Svega 7 godina. Udarilo ga je auto dok je vozio bicikl i stradao je od posljedica udara glavom od beton. Nisam se ostavrila kao majka i sve što mi je ostalo od njega su uspomene i ova kuća u kojoj živim sa svojim roditeljima koje je Boris obožavao.

Tužna je to priča…

Želim da dođem sebi i budem sretna jer sam sigurna da bi to i moj Boris želio – da budem voljena i ispunjena. Ovom prilikom želim poručiti svim samcima koji tragaju za iskrenom i pravom ljubavi da mi se jave putem maila ispod i tako ostvarimo kontakt i pronađemo se. Nije bitno koje si vjere ili nacije. Bitno je da si čovjek . Puno pozdrava svima.-

BONUS ISPOVEST:

VOLI KAD JOJ BALAVIM PO MAČKICI: Grčila se kao da nije bila dovoljno uska – ISPRSKAO sam i nju i kancelarijski sto!

 

Imam jebozovnu koleginicu, zove se Milina, ja joj tepam Malina , tako ću je zvati u daljem tekstu.

Malina ima smeđe oči, ravnu smeđu kosu koja se proteže do ispod ramena. Njene lepe crte lica krasi predivan osmeh koji otkriva snežno bele zube. Ima fenomenalno telo, nema velike velike grudi ali ipak dovoljno velike da raspale moju maštu. Kukovi i guza su joj savršeni. Inteligentna i sa stavom, uz takvo telo i lepotu, bila je želja mnogih muškaraca, a i moja. Uživao sam u njenom društvu.

Njene reči, pokreti, gestovi i povremeni uzdasi, meni su ponekada ličili na flert, i ako ona to nije radila namerno, već slučajno i spontano po njenoj prirodi. Moji najbolji dani na poslu su bili naši rođendani i praznici, kada smo čestitali jedno drugom grleći se i ljubeći u obraz.

Kada bih je zagrlio obuzela bi me takva milina da bih se sav raznežio. A kada bih prislonio usne na njen meki i topli obraz, topio bih se od zadovoljstva. Želja mi je bila da joj ljubim usne, ali i obraz mi je pričinjavao veliko zadovoljstvo.

Uzeo sam nekoliko slobodnih dana da bih završio neku papirologiju, Malinu nisam video već nedelju dana i nedostajala mi je i ako smo se čuli povremeno telefonom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt