Nisam ih prijavila, iako sam mogla – Ispovesti
Ispovesti

Nisam ih prijavila, iako sam mogla

Nisam ih prijavila, iako sam mogla… Prošle sedmice sam prvi put otišla na gi.ekološki pregled, imam 21 godinu i često mijenjam partnere, pa me uhvatio neki strah, sugestija… Kada sam ušla u ordinaciju tamo su bila neka dva momka, rekli su mi da su tu na praksi i da je doktorka njih zadužila da vrše opšte preglede, a da će se brzo vratiti.

Nisam to očekivala. Istina, nisam neka svetica, ali me nekako bilo stid. Kada sam se oslobodila odjeće, rekli su mi da legnem preko stola. Prvi puta sam tu, mislila sam da je to rutinski pregled. Uradila sam kako su rekli i par sekundi nakon toga je ovaj jedan krenuo na mene… Okrenula sam se i pogledala pravo u kameru kojom je drugi sve snimao. Počela sam da psujem i da se otimam, ali ovaj mi je uvrnuo ruku tako da sam bila bespomoćna, bilo je kasno za bilo kakvu reakciju, nakon 2-3 minute “pregled” je bio završen.

Popela sam se na krevet i razmišljala šta da radim, u tom trenutku je došla doktorice, zanimljivo nisam ih prijavila za ono što su mi uradili. Da li sam pogriješila i da li to znači da odobravam njihovo ponašanje???

BONUS ISPOVEST:

 

Spustila se na kolena i skinula mi bokserice! Polako ga je CELOG PROGUTALA!

 

Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina, crnu dugu kosu, velike sise, dobru četvorku, fantastično dupe i neverovatne noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna (tako joj se zvala mama), imala veće sise i za nijansu veću guzu.

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače.

Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo!

Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu.

Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt