U tajnoj sam vezi sa svastikom – Ispovesti
Ispovesti

U tajnoj sam vezi sa svastikom

U tajnoj sam vezi sa svastikom… U tajnoj sam vezi sa ženinom sestrom i to godinama. Međutim ona se prošle godine udala tako da nam je od tada sve postalo mnogo komlikovanije. Mjesecima bukvalno hodamo po “oštrici noža” i baš smo rizikovali svaki put kada bi se odlučili naći.

Juče sam se ranije sam se vratio sa posla kući s ciljem da se nađem sa ženinom sestrom i bukvalno 5 minuta prije nego će ona doći pojavila se moja supruga. Došla je kući sa posla po neke materijale koje je tog jutra zaboravila kod kuće.

Uspio sam poslati poruku sestri da pričeka… ono 5 godina sam u paralelnoj vezi i prvi puta su mi se bukvalno odrezale noge od šoka, straha, ma ni sam ne znam kako da opišem šta mi je prolazilo kroz glavu u tim trenucima. Čak sam u trenutku razmišljao da sve prekinem, ali… KADA SE ONA POJAVILA NAKON ŠTO JE MOJA ŽENA OTIŠLA… MA NA SVE SAM ZABORAVIO. Ne mogu vam opisati tu energiju između nas, ne znam jeli to što je toliko rizično, što je zabranjeno po svim mogućim kodeksima, ali to što doživljavam sa ženinom sestrom, to se ne može riječima opisati.

BONUS:

Od jačeg imuniteta i boljeg pamćenja do lakšeg mršavljenja: Treba li vam još razloga za svakodnevni seks?

Najbolji lijek Orgazam otpušta endorfin koji izaziva euforiju, zadovoljstvo i povremeni nekontrolirani smijeh.

Lijek za prehladu
Zaboravite jabuke. Redovit seksualni život drži vas podalje od liječnika. Redovit seks omogućuje višu razinu antitijela imunoglobina A što nas može zaštititi od uobičajene prehlade jačanjem imunološkog sustava.

Nakon seksa čaša je polupuna
Jednako je dobar i za vašu psihu kao i za vaše srce. Hormoni zaduženi za dobro raspoloženje koji se oslobađaju tijekom seksa smanjuju stopu depresije, anksioznosti i samoubojstava te ublažavaju napetosti svakodnevice.

Sprečava rak dojke
Pokazalo se da oksitocin sprečava da se stanice raka dojke razviju u kancerogene. I ne zaboravite na predigru! Stimulacija bradavica još više potiče proizvodnju oksitocina.

Pomaže u mršavljenju
Polusatni seks u prosjeku sagorijeva od 150 do 350 kalorija, a za mršavljenje preporučuje se prakticirati ga 3 do 5 tjedno. Ova aktivnost može se usporediti s polusatnim hodanjem, trčanjem ili dizanjem utega. Sam orgazam, koji je dobra kardio vježba, sagorijeva od 60 do 100 kalorija.

Bolji san
Ako imate problema sa spavanjem, cijenit ćete informaciju da orgazam snižava razinu krvnog tlaka i opušta organizam.

Zbogom grčevi
Endorfini su nešto slično kao morfij koji bi dobili da recimo polomite kosti. Jeste li ikad doživljeli da glavobolja ili menstrualni grčevi jednostavno nestanu nakon seksa? Da, da, to endorfini povećavaju vaš prag boli za 70%.

Poboljšava memoriju
Seksualne aktivnosti većom cirkulacijom krvi prenose kisik u hipotalamus – centar u mozgu zadužen za pamćenje i učenje. Drugim riječima: orgazam će pomoći da se sjetite gdje ste ostavili ključeve!

Smanjuje inkontinenciju kod starijih osoba
Mišići koji sprječavaju protok urina mogu oslabiti i tada dolazi do inkontinencije. Međutim, seks jača te mišiće i sprječava takve tegobe. Na te mišiće najbolje djeluje orgazam koji izaziva snažnu kontrakciju mišića te ih čini elastičnijima na duže vrijeme.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt