Šalteruša pozvala obezbeđenje da me izbace – Ispovesti
Ispovesti

Šalteruša pozvala obezbeđenje da me izbace

Šalteruša pozvala obezbeđenje da me izbace… Čitav svoj život se susrećem sa šalterušama, ali jučer sam doživela horor scenu. Naime, žena me je toliko razbesnela da sam joj svašta rekla preko onog pulta, na šta je ona pozvala obezbeđenje da me izbaci napolje.

Ajde da je obezbeđenje bilo normalno, nego dvojica su me vukli kao leš a ovaj drugi koristio priliku da me hvata po telu, i ja mu ih micala, a on uporno stavljao ruke gde ne treba. Ne znam odakle pravo bilo kome da zbog gluposti tako ponižava nekoga i izdire se kao na džukelu, a pritom pozove obezbeđenje da me onako isteruje kao leša.

Radim deset puta teži posao od nje koja sedi u toplom celu smenu pa se opet ni prema kome ne ponašam kao da mi je g*vno pod nosem. Tako da drage gospođe šalteruše, sve se može normalno, ljudski lepim tonom reći, a svoje lične frustracije i histerije se ne leče na radnom mestu na klijentima. Neće vam pasti kruna sa glave ako budete malo ljubaznije.

BONUS:

Izbori, zadnji krug: Ljubavnik koji vas ostavlja bez daha ili dečko koji zna promijeniti osigurač?

Related Articles

Čini se da im je seks manje važan jer na vrhu liste vještina koje Britanke traže od svog partnera je sposobnost obavljanja sitnih kućanskih popravaka. To je odabralo čak 74 posto ispitanica u anketi čije rezultate prenosi Daily Mail, a njih 61 posto je spremno prekinuti vezu ako partner ne pokazuje talent za popravljanje sitnih kvarova. Njih 12 posto radije bi bile u vezi s nekim tko zna čemu služi alat i kako ga upotrijebiti nego s nekim tko je dobar ljubavnik.

Atraktivni su im i sportski tipovi posebno dobri u nekom sportu te oni koji pokazuju kuharsko umijeće. Prema rezultatima ove ankete rekli bismo da žene traže nešto između domara i kuhara. Ili im je dosta toga da sve moraju same, a ako ne znaju same moraju zvati majstore? Samo da na kraju dečko ne bude zainteresiraniji za boravak u garaži s aparatima koje mora popraviti nego za valjanje po krevetu u spavaćoj sobi. Svaki je aspekt zajedničkog života važan i jedan ne smije isključivati drugi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt