POHOTNA DADILJA pričuvala OČUHOVU BATINU: OBRADILA ga je CELOG! – Ispovesti
Ispovesti

POHOTNA DADILJA pričuvala OČUHOVU BATINU: OBRADILA ga je CELOG!

Da novac ne može kupiti ljubav shvatio sam vrlo rano. Moj tata je bio pilot kojeg je retko kada bilo kod kuće, a moja mama je takođe stavila naglasak na svoju karijeru.

Radila je kao lekar u bolnici i često je bila nervozna radi noćnih smena. Tekom sporazumnog razvoda moja mama, mlađa sestra i ja preselili smo u ogromnu kuću s bazenom. Iste godine moja mama se zaljubila u svog kolegu s posla i iznenada su se venčali čim je razvod bio okončan.

Očuh je prema sestri i meni bio uvek ljubazan i kupovao nam je što smo god poželeli. Novcem nas je kupovao i moj tata, ali i mama. Niko s nama nije provodio kvalitetno vreme osim dadilja. Dadilje su mi išle na živce, ali bile su potrebne jer je moja sestra imala tek 5 godina. Jednom sam uhvatio očuha kako jebe našu dadilju Magdalenu dok je moja mama bila u noćnoj smeni. Celu akciju sam pratio sa stepenica.

Magdalena je prešla rukom preko napetih gaća mog očuha. Počeo je otkopčavati gaće, ali je Magdalena preuzela inicijativu. Kleknula je i gledala ga u oči kao prava kurva dok je otkopčavala gumb i šlic. Kada mu je povukla glaće i bokserice iskočilo je crveno koplje od barem 18 ili 20 cm. Iako sam imao tek 15 godina, znao sam da mi kurac neće više rasti. Moja je kara bila tanka i možda tek nekih 13 ili 14 cm. Očuhov kurac ne samo da je bio velik, već i debeo.

Dadilja je rekla da se ovlažila. Nasmijao se i počeo joj otkopčavati gumb po gumb na košulji. Nije imao strpljenja, pa je s obe ruke u jednom trenutku rastrgao njenu košulju i naredio joj da skine grudnjak, suknju i gaćice. Poslušala ga je. Kada je stajala gola ispred njega, kurac mi se dignuo. Bila je visoka oko 175 cm., guste crne kose do ramena, smeđih očiju, malo jačih nogu i bedara, ali zato ogromnih sisa. Moj očuh je uzeo njene gaćice, opipao ih i rekao: “Vala si dobro ovlažila! ”

Naredio joj je da strpa u usta njegov tvrdi kurac. Pušila je kao prava profesionalka. Lizala je i usisavala njegovu karu duboko u svoje grlo. Ošamario ju je i po licu sa svojim kurcem. Kada ga je izvadio rekao joj je da legle na kauč. Magdalena ga je poslušala kao poslušna kujica.

Legao je na nju i ugurao joj u pičku prvo dva prsta, a zatim i treći. Komentirao je kako joj je pička vlažna i dobro razvaljena. Kada ga je ugurao u nju i nabio joj celi kurac do jaja, lagano je vrisnula. Lupio joj je šamarčinu i rekao: “Nije to ništa za kurvu poput tebe. Budi tiho da ne probudiš decu! ” Tucao ju je na kauču dobrih 10 minuta, a onda joj je rekao da je okrene na trbuh. Ugurao ga je prvo u pičku, a onda joj je polako kurčinu počeo gurati u guzu.

Stavio joj je ruku preko usta i nabijao. Nakon par minuta ga je izvukao iz njene guze posve mlohavog. Kada je ustala bila je sva crvena u licu, raščupana i razmazane maskare. Posegnuo je za novčanikom i rekao: “Imao sam i bolje. Ovo je i više nego dovoljno za već razvaljenu robu. ” Uzela je novčanicu od 100 evra, pokupila svoje stvari i otišla u kupaonicu. Idući dan očuh je rekao mojoj mami da mu nedostaju neki novci iz ormara i da pronađe novu dadilju. Moja mama nije ništa posumnjala, već je dala Magdaleni otkaz.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt