Mislim da bih mogla dobro zaraditi od svog izgleda – Ispovesti
Ispovesti

Mislim da bih mogla dobro zaraditi od svog izgleda

Moja mama je u tajnoj vezi, vjerovali ili ne, sa mojim školskim drugom, preko mene su se i upoznali.

U početku mi je sve to smetalo, bila sam ljuta na nju prvo jer vara tatu, a onda sa momkom koji je moje godište, koji je moj drug, moja… simpatija, ali ubrzo se sve promjenilo. Prihvatila sam tu vezu iz samo jednog razloga.

Moja mama je mene uključila u sve to i nećete mi vjerovati koliko novca zaradi od tog momka čiji otac je jako bogat, a samim tim i moj džeparac je drastično porastao, te dobijam stvari o kojim nisam mogla ni da sanjam. Mama mjesečno zaradi uh ne smijem ni da napišem koliko. Inače sam odlična učenica, ali sve više razmišljam da bacim knjigu i krenem sa mamom da uživam u životu.

Vjerujem da će mnogi da kažu da to nije ok, ali uživati, zadovoljavati svoje prirodne potrebe i za to dobijatinovac realno nema bolje kombinacije. Lijepa sam, zgodna, pametna, mislim da bih mogla imati lijep život, ostvariti se do nekih 30 ak godina i onda zasnovati porodicu i naravno ovako kao moja mama naći nekog momčića kud ćeš ljepši i bolji život.

BONUS:

Prirodno crvenokose žene kasnije se kreću seksati i još nekoliko zanimljivosti zapisanih u našem genetskom kodu

Nedavno provedena studija objavljena u magazinu ‘Nature Genetics’ privukla je našu pažnju tvrdnjom kako su otkrili povezanost između DNA strukture i vremena u kojem pojedinci prvi put stupaju u spolni odnos. Rezultate su dobili na temelju analiziranja 150 000 ispitanika iz Ujedinjenog Kraljevstva i više od 250 000 ispitanika iz Sjedinjenih Američkih Država i Islanda.

Autori studije uspjeli su odrediti 38 genetskih regija od kojih je većina povezana s pubertetom i hormonima, a nešto manje njih s izgledom i osobnošću. Tako je na primjer otkriveno da prirodno crvenokose žene s pjegicama u prosjeku kasnije stupaju u prvi spolni odnos od ostalih ispitanika, a što, zanimljivo, nije slučaj za prirodno crvenokose frajere s pjegicama.

Znanstvenici su naglasili kako unatoč ovom otkriću i dalje stoje iza toga kako religijska uvjerenja, društvena obilježja društva u kojemu živimo i ekonomski standard u najvećoj mjeri određuju kada ćemo stupiti u prvo seksualno iskustvo, dok geni imaju svega 25% utjecaja. Studijom je otkriveno i kako je vrijeme u koje ulazimo u pubertet i prve seksualne odnose povezano i s pojavom dijabetesa, srčanih oboljenja te ostalih zloćudnih bolesti, a posebice onih povezanih sa spolnim hormonima. Zanimljivo otkriće je i to da su osobe koje ulaze u pubertet ranije od prosjeka sklonije opasnim seksualnim navikama, ali i nižem obrazovanju.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt