“Dečko mi je lupio šamar” – Ispovesti
Ispovesti

“Dečko mi je lupio šamar”

Bila sam sa deckom na moru sa kojim sam 2 godine u vezi tovarimo se kao zecici, inace to nam je bilo prvo letovanje zajedno, krenuli smo sa drustvom, radovali smo se tom letovanju, sto cemo moci da budemo 10 dana zajedno i da uzivamo. Odmah po dolasku na moru, poceli smo da se svadjamo, on je ocekivao da sve ja spremam, perem i idem za njim.

Na plazi je samo posmatrao i komentarisao druge devojke, ne obaziruci se sto sam ja pored njega, kada sam mu skrenula paznju, dobila sam samar, sa pitanjem: ” Pa sta ako sam pogledao i prokomentarisao kako devojka ima dobro dupe? ” ljudi ne znate koliko me je sve to povredilo a bila sam spremna zivot da dam za njega. Volim ga, ali me ocigledno ne zasluzuje !

BONUS:

Izvucite najbolje iz vaše veze u 20-ima, sad ste ozbiljniji (nadamo se)

1. Prekinite s igricama

Iako pomalo iritantne za vas i sve oko vas, igrice toplo-hladno, ili bilo što slično, gotovo su neizostavan dio svakog flerta. Problem je u tome što ste vi već u vezi i to nalaže da vjerojatno JESTE zainteresirani jedno za drugo. Ostavite se glumatanja i naučite pokazivati osjećaje kao i jasno dati do znanja što želite. Srednja škola odavno je završila.

2. Putujte zajedno

Ako postoji jedan način na koji možete dokazati koliko ste jak par i koliko vam je stalo jedno od drugoga, onda je to zajedničko putovanje – samo vi i on. Tako ćete najbolje znati koliko se možete osloniti jedno na drugo onda kad se na nepoznatom mjestu možete osloniti isključivo jedno na drugo – kao i dijeliti niz uspomena koje će vas dodatno zbližiti.

3. Putujte sami

Jednako je važno osloniti se i samo na sebe. Odlučite li se na putovanje bez njega, to će vam dati vremena da si nedostajete, kao i da shvatite što vas zapravo veseli i želite li budućnost s njim ili bez njega.

4. Uložite u dobar krevet

Spavati na starom krevetu iz dječje sobe, kao i na poluistrošenom madracu u unajmljenom stanu, bilo je zabavno dok ste bili mlađi, ali sada ste oboje odrasli i vrijeme je da uložite u jedno mjesto u kojem, budimo iskreni, ionako provodite vrlo velik dio vremena.

5. Jedno drugome budite motivacija

Pobrinite se da ste u vezi s nekim tko vašu sreću smatra jednako važnom kao i vlastitu, jer ćete se tako oboje truditi biti bolji ljudi. Bez obzira odnosi li se to na vašu karijeru, napredak u teretani ili popravljanje nekih od vaših nesigurnosti, takav odnos gradi čvrstu i kvalitetnu vezu iz koje nikad nećete poželjeti izaći.

6. Izađite iz zone komfora

S tim dolazi i guranje izvan zone komfora – a postoji li bolja osoba za to od one s kojom ste najopušteniji? Nemojte biti par koji nikad neće izlaziti izvan svoja četiri zida; budite aktivni, odlazite na spojeve i dopustite si biti ludi i zabavni. Vi ste partneri, a to znači da jedno drugome morate biti podrška onda kad jedan od vas nije spreman sam zakoračiti u nepoznato.

7. Provodite vrijeme s njegovom/njezinom obitelji – sami.

Jednom kad pronađete onog ili onu pravu, vaš se svijet proširuje na puno veći broj ljudi. Pokažite da vam je stalo i provodite vrijeme s njegovim prijateljima, a njegovu obitelj tretirajte poput svoje. Pokažite mu da vam je s njima ugodno i da vam nije potrebna njegova ruka kako biste sa zadovoljstvom provodili vrijeme s njegovim najbližima.

8. Uživajte u zajedničkim kupkama

Osim što je opuštajuće i super seksi, ti će vam trenuci pomoći uživati jedno u drugome bez ikakvih vanjskih smetnji ili stresa svakodnevice. Uvalite se u mirisnu kupku i zapalite svijeće, a onda jednostavno uživajte u kvalitetnom druženju jedno uz drugo.

9. Imajte odličan seks

Baš poput emocionalnog dijela vaše veze, jednako je važan i onaj tjelesni. Radite na tome da vaš seks bude savršen. Drugim riječima, seksajte se. Puno. Kad god i gdje god možete.

10. Jedno drugome budite podrška

Tijekom svoje veze, uživat ćete u nizu prekrasnih trenutaka, ali i onih manje lijepih. Zato je bitno da znate da se uvijek možete osloniti jedno na drugo onda kad vam je potreban savjet, utjeha ili zagrljaj. Vaš partner mora biti ona osoba koja će znati kad je vrijeme za otvaranje one velike čokolade.

11. Radite na svojoj vezi

NIJEDNA VEZA NE DOLAZI S UPUTAMA. KOMUNICIRAJTE. Budite spremni znati odgovor na pitanje zašto ste s tom osobom. Nemojte biti u vezi da biste imali nekoga tko će biti sposoban s vama gledati filmove u subotu navečer, već zato što vas ta osoba može nasmijati više i jače od ičega što televizija može ponuditi.

12. Gradite zajednički život

Ako imate slične planove i ciljeve za budućnost i ako ne vidite budućnost bez nje/njega, onda radite na vezi koja ima budućnost. Budite iskreni po pitanju onoga što želite i pobrinite se da vaš partner bude vaša podrška u planovima koje ste stvorili za sebe – ne vaša kočnica.

13. Ne zaboravite na vrijeme za sebe

Jednako je bitno imati život i onda kad ne držite jedno drugo za ruku. Oslanjate li se jedno na drugo baš stalno, osjećat ćete se usamljeno i izgubljeno onog trenutka kad ona/on ode na put ili ostane raditi duže no obično. Odvojite vrijeme za svoje prijatelje kao i mnoge druge aktivnosti. Budite samostalni onda kad ste sami.

14. Učite iz prethodnih grešaka

Baš kao što tijekom života upoznajete sebe, tako tijekom veze upoznajete svog partnera. To sa sobom donosi i veliki niz grešaka koje su potpuno uobičajeni dio procesa. Pamtite ih kako ih ne biste ponavljali, slušajte svog partnera kao i ljude oko vas. Naučite priznati da ste u krivu. Također, u redu je učiti i iz tuđih grešaka – sve nas to čini boljim osobama.

15. Ljubomoru svedite na minimum

Kad je riječ o ljubomori, postoji vrlo tanka granica između onoga što je neizbježno i romantično i onoga što je jednostavno pretjerano i bespotrebno. Čvrsta i kvalitetna veza gradi se na povjerenju, a ljubomora obično proizlazi iz njegova nedostatka. Zato, osim ako nemate opravdane razloge za brigu, nemojte riskirati uništavanje samopoštovanja i časti zbog stvari koje toga nisu vrijedne.

16. Uživajte

Jer inače, koja je svrha?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt