Pismo ljubavnice ženi: Vraćam ti muža jer te stvarno voli – Ispovesti
Zanimljivosti

Pismo ljubavnice ženi: Vraćam ti muža jer te stvarno voli

Nedavno je na društvenim mrežama osvanulo pismo koje je ljubavnica poslala supruzi svog ljubavnika. Njene riječi su mnogima otvorile oči:

“Draga. Vjerovatno nisi imala pojma da tvoj suprug ima aferu sa drugom ženom i ovo ti dolazi kao veliki šok, ali vrijeme je da ti neko otvori oči. Nažalost to ću morati biti ja. Već pola godine sam u vezi sa tvojim suprugom i niko za to ne zna osim nas.

Viđamo se onda kada ti kaže da ide u teretanu. Vjerovatno nisi primjetila promjenu u njegovom izgledu zato što uopšte ne trenira nego dolazi kod mene svaki drugi dan. Između nas jeste postojala privlačnost, ali vrijeme je da se stavi tačka na tu priču.

Glavna tema našeg razgovora si uvijek bila ti. On je samo želio o tebi da priča. Ja sam mu bila poput psihologa, uvijek bi mi se povjeravao i pričao sve ono što tebi nije smio reći. Previše si arogantna, i ne umiješ saslušati druge, pogotovo kad ti ukazuju na tvoje nedostatke.

Izluđuje ga što stalno ideš za njim i govoriš da ništa ne zna učiniti kako treba. Izluđuje ga što govoriš da sve tvoje drugarice imaju bolje muževe i da oni sve bolje rade. Izluđuje ga što si stalno nervozna i kada pokuša da te usreći ti ga hladno odbiješ.

On ne dolazi kod mene zato što me voli, već da olakša dušu. Ja ga slušam i razumijem, i to je ono što kod tebe nema. Popusti malo, kontroliši svoju nervozu. Taj čovjek te zaista voli a ti ga tjeraš od sebe svojim arogantnim i superiornim ponašanjem. Pusti da te voli, pusti da te usreći, ne prigovaraj mu za sve.

Možda ćeš ga htjeti ostaviti nakon saznjanja da te je prevario, ali ako bolje razmisliš shvatićeš da si ti najveći krivac za sve ovo. Imaj na umu da sam ja bila ta koja je insistirala da budemo zajedno, on je bio zainteresovan više za razgovor. Više smo pričali o tebi nego što smo razmjenjivali nježnost. Ne želim više da mučim ni sebe ni njega. Vraćam ti ga da riješite svoj problem. Dobro razmisli!

Izvor: infpult.info

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt