Ovakvu budalu je teško naći – Ispovesti
Ispovesti

Ovakvu budalu je teško naći

Ovakvu budalu je teško naći… U vezi smo od moje 17. godine i prošli vikend smo se zvanično vjenčali. On iz prvog braka ima troje djece, bivša mu se porodila prije 5 mjeseci, ali sve je ostavio kada sam mu rekla da mora da odabere ili oni ili ja.

Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu. Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih parazita tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.

BONUS:

Naučite prepoznati zločestog dečka na kojega ne treba gubiti vrijeme

1. On je zločesti dečko na kojega se pravila ne odnose. Frajer kojega „nije briga“ možda se na prvu čini kul i seksi, posebno ako preskoči radni dan kako bi bio s vama ili zato što je vikao na onog frajera koji vas je slučajno gurnuo u trgovini, ali stručnjaci tvrde kako muško ponašanje u krevetu nije puno drukčije od njihovog ponašanja izvan spavaće sobe. Pitanje je vremena kad će se u krevetu pojaviti pravilo koje će ignorirati poput ostatka.

2. Kad vas je prvi put pozvao van i odbili ste ga, nije odustao i trudio se još više. Zahvaljujući nizu romantičnih fimova o njegovoj ludoj i neumornoj potjeri za prekrasnom djevojkom koja ga uvijek iznova odbija, no do kraja filma ju i pak osvaja, ova nam se karakteristika vrlo rijetko čini negativnom, no ona može značiti i sklonost prisilnom seksu ili silovanju.

3. Njegov je fetiš ponižavanje, degradiranje i nanošenje fizičke boli. Ovo nije poput BDSM-a gdje je degradiranje i bol potpuno uzajaman interes. Ovog frajera seksualno uzbuđuje pomisao da vam je nanio fizičku bol. Takve preference, također poznate kao „parafilija“) ne odlaze samo tako. Ako je njegov fetiš ponižavanje, to je interes koji će ga pratiti tijekom cijelog života.

4. Na zabavama je povučen i introvertan. Onaj tihi frajer koji u društvu nema potrebu biti dio grupnih razgovora i na svoj kul, karizmatičan način to čini tako da djeluje misteriozno i time još privlačnije, na prvu se može činiti zanimljivim i nevinim. Ipak, takva vrsta ponašanja znači i indiferentnost kad je u pitanju dobrobit drugih, što je često i znak sklonosti prema nasilnom seksu.

5. Umjesto toga da ga vaša neraspoloženost za seks odbije, čini se da ga vaše odbijanje uzbuđuje još više. Ovo i ne mora biti očito poput toga da mu kažete „ne“ ili da jednostavno ignorira vaš otpor na seks. Većina će muškaraca prestati pokušavati u trenutku kad shvate da niste raspoloženi ili jednostavno ne želite pristati na seks u danom trenutku. S druge strane, postoje frajeri kojima će upravo to odbijanje povećati seksualnu želju jer preferiraju seks pod prisilom i, iako se takvo ponašanje isprva može činiti bezazleno (mnogi će reći da su se šalili u trenutku kad shvate da su pretjerali), ono je jedan od glavnih znakova za bijeg.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt