Ne gledam je više kao kćerku – Ispovesti
Ispovesti

Ne gledam je više kao kćerku

Ne gledam je više kao kćerku… Moja supruga je bila udata za mog brata od tetke. Odvratno zvuči, ali desilo se… Moj brat je terenski radnik i u početku smo se samo viđali zbog “onih” stvari, našli smo se jedno drugom, ali vremenom se taj odnos pretvorio u istinsku ljubav.

Toliko smo bili zaljubljeni da smo bez razmišljanja sve priznali našoj porodice, pokupili stvari i odselili se za Zagreb. Sina je ostavila kod mog brata, a kćerku je povela. Njena kćerka je tada imala 7 godina i uopšte mi nije smetala, gledao sam je kao rođenu kćerku, ali… danas je to odrasla djevojka, ima 17 godina i počinje da mi pravi probleme na jedan čudan način…

Sve više svoju pažnju posvećujem njoj, sve je više gledam kao ženu, a sve manje kao kćerku. Znam da ne smijem, ali bojim se jer isto sam znao da ne smijem i sa njenom mamom.

BONUS ISPOVIJEST:

U prodavnici osetila sam na zadnjici nešto tvrdo… U prodavnici nisam mogla dohvatiti pahuljice koje su na najvišoj polici, i dok sam se istezala na prstima u pokušaju da ih uzmem, osetila sam iza sebe nekoga, i nešto tvrdo naslonjeno iznad moje zadnjice.

Okrenula sam se i videla visokog, fit dečka koji mi je dodao pahuljice s police i pružio. Mahinalno sam ga odmerila i videla da je rukama u džepovima pokušao sakriti ere.kciju. Ostala sam bez teksta i on se izvinio jer se previše nagnuo i slučajno naslonio na mene kukovima, i da mu je neprijatno jer se napalio.

Osetila sam da se crvenim, i rekla da nisam ni osetila, nakon čega mi je bilo glupo jer je zvučalo pogrešno, pa sam krenula objašnjavati da se nisam dobro izrazila i da se i te kako osetilo. On se ismejao mom čudnom ‘nastupu’ i pozvao me na kafu. Pristala sam samo zato što sam osetila ogromnu privlačnost, i želela sam s njim avanturu. Tada je on imao 24 a ja 20, zajedno smo već 5 godina i juče me verio.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt