KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim! – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim!

Video sam da je Ana donela pršutu. Na brzaka su pojeli.

– Odoh da sklonim auto – rekao je Milan, a ona dvojica odoše za njim usput kupeći odeću i pričajući kako će je jebati kad ja zaspim.

Brzo sam se pokupio i za nekoliko minuta, dok su se oni već sakrili ušao u kuću. Dočekala me je kao i uvek radosna i vesela da sam se brzo vratio. Dobio sam poljubac ko uvek i u isti mah dok sam je ljubio pokušao da osetim ukus semena od onog prokletnika. Kurac mi se u pantalonama digao do bola. Pojeo sam nešto malo pršute na brzake i istuširao se.

– Baš sam umoran, ajmo na spavanje – rekao sam ženi.

Zagrljeni, pošli smo u sobu i pravio sam se da sam odmah utonuo u dobok san. Čak me je malo drmala i zvala da bi bila sigurna ali nisam se budio. Odmah kad je zatvorila vrata bacio sam sa sebe jorgan i uhvativši se sada već za tvrdi kurac počeo da drkam ko blesav.

– Jel spava? – čulo se iz dnevnog boravka, da bi onda neko uhvatio za kvaku a ja sam se u trenutku pokrio i pravio da se okrećem baš kad je neko otvorio vrata.

– Spava ko beba – čuo sam glas onog malog.- Ajmo. Mi ćemo raditi umesto njega prekovremeno.

Ja sam samo malo poškiljio i i vidio da se već skinuo i došao u moju sobu sasvim go da vidi da li spavam. Zaboravio je da zatvori vrata ili ih ostavio namerno pritvorene. Opet sam izbacio sa sebe jorgan i drkao ko da sam poludeo i slušao šta rade.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt