KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim! – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim!

– Daj namesti mi ga – rekao joj je i ona mu ga je prodrkala malo i namestila na svoj čmar.

Polako je onda spustio na svoj tvrdi kurac sve dok se nije nabila do kraja, cvileći kako joj je lepo sa njima. Onda se mali podigao uzeo njene noge i digao ih u vazduh i smestio se među njihove noge nabijajući joj kurac u pičku.

– Božee što mi je lepo – stenjala je Ana kad je izvadila kurčinu i mazila se njime po licu.

Sad su bila sva trojica u njoj. Najednom su počeli svi da se kreću kao neki tim. Čulo se samo stenjanje i cmokanje i ponekad njihovo smejanje i pohvale kako je dobra kurva zapravo najbolja što su imali. Jebali su je tako neko vreme, da bi se onda mali i promenio sa onim drigim. Mislio sam da nikada neće biti kraja kad je Ana počela uzastopno da svršava. Odmah za njom, kao da su je čekali, svršio je Milan uz povike.

– Evooooooooooo punim joj dupe svojom spermom. Samo tako momvi. Sve unutra – pričao je.

Kad se smirio, svršio je mali i nabio se duboko u njenu pičkicu govoreći da će da je oplodi ko kobilu, da bi odmah zatim svršio onaj treći u njena usta. Ana je sve gutala ko luda. Vadila je batinu iz usta i polizala mu je celu, da bi onda isto uradila i drugima.

– Ajmo malo odmora momci – rekao je Milan.- Ano, Anice donesi nam svakom po pivce. Dobićeš onda još malo našeg semena.

I svi su prasnuli u smeh. Pili su i smejali se a Ana je otišla da im nareže nešto za mezu i dobacila kao da će biti jači.

– Rekao sam vam – hvalio se Milan.- Nikad joj dosta kurca. Terala me da je pojebim i u svatovima. Jebao sam je pre mladoženje. Dok je on nešto petjao sa roditeljima dole ušao sam u kupatilo i jednostavno je navukao na kurac. Od tada je jebem stalno ili sam ili sa drugovim. Čak sam joj crnca doveo nekoliko puta. Ma videćete. Ako njen još radi neko vreme prekovremeno najebaćemo se.

– To bi bilo super – rekao je onaj mali i podrkao već podignuti kurac od Milanove priče.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt