KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim! – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim!

– Šta najviše voliš moja kurvo? Daj reci mi – pričao je Milan i smejao se onoj dvojici.

– Tvoj kurac – rekla je Ana i sagnula se dole poljubivši glavić debelog kurca.

– Samo moj – rekao je.

– Ma ne – smejala se i okrenula glavu.

Ljubila je i liza čas jedno, čas drugog od one dvojice, da bi se posle vratila do Miletovog kurca i progutala ga celog do jaja. Ni ja nisam mogao da verujem. Moj bi ponekad uzela u usta i samo sisala glavić pravdajući se kao da ne može više. A Miletu je progutala ceo a ima batinu sigurno preko 21 santimetar bar, a i to mi je rekao dok smo jednom pričali koliki je čiji. Samo se nasmejao kad sam mu rekao da je moj 17 santimetara i rekao da mi je dobar za drkanje. Isto je učinila i ostalima. Progutala im je batine i sisala i lizala ih cele od glavića do korena.

– Mile bio si u pravu. Ovakva nam žena treba. Jebaćemo do jutra. Samo da smislimo kako da se rešimo tvog muža – rekao je onaj manji i svi su prasnuli u smeh.

Milan je odjednom seo na ivicu kauča i rekao onoj dvojici da je donesu do njega.

– Nabijte mi je na kurac, ajde brže – drao se i klatio sa kurcam u ruci tamo-vamo sve dok je nisu doveli do njega i okrenutu leđima prema njemu jednostavno spustili na njegovu batinu.

– Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa – čuo se vrisak i onda odmah stenjanje i cvilenje.

Počela je sama da se baca po Milanovom kurcu ali su je momci brzo uhvatili i držali je nabijenu. Da su je pustili pala bi sa njegove batine toliko je jako trzala svršavajući. Ni sam ne znam kad sam izvadio kurac i počeo da ga drkam. Palilo me Anino svršavanje. Nikad nije samnom tako svršila osim kad bi joj nabio onaj veliki dildo.

– Uvek tako samnom svršava – hvalio se Milan.

I sad joj ga kratkim trzajima nabijao do balčaka.

– Daj začepi joj usta, probudiće celi sokak – cerio se Mlan i onaj veći je, u jednom skoku na kauč, nabio odmah kurčinu u Anina usta.

Kao da je samo to čekala. Počela je da mu ga sisa i gricka i skoro se udavila nabijajući se na njega. Onaj manji je uhvatio njenu nogu i podigao je i malo čučnuo da bi onda nabio glavu među Anine noge i počeo da joj liže pičku dok je Milan jebao odozdo kao da je želi pocepa. Sad sam osetio kako mi prolaze žmarci preko celog tela i počeo sam da svršavam po vratima. Prskao sam seme više od metar daleko. Svršio sam ko nikad.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt