KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim! – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim!

Od tog razmišljanja već mi se davno digao. Ruke sam nabio u pantalone i igrao se ukrućenim kurcem, polako ga navlačio i stiskao. Baš sam skrenuo sa glavnog puta u naš sokak kad ugledam auto, stoji na prilazu a pored njega trojica razgovaraju. Nisu me primetili. Prišao sam malo bliže i prepoznao glas mog prijatelja Mileta. Baš sam hteo da mu viknem šta će on ovde i, naravno, da ga pozdravim jer sam bio veseo da je došao u posetu al sam u trenu zastao čuvši Anino ime i nešto kao “dobra kurva”. Uh. Da čujem šta to priča jebo ga ja. Sklonio sam se iza grmlja i još malo prišao da sam bio sasvim iza njih.

– Ma nema problema, videćete kakva je dobra pička. Voli kurac više nego išta – pričao je Milan onoj dvojici.- Kad vidi naše batine neće se protiviti da je jebemo do kasno u noć. Onaj njen drkadžija radi po cele dane a njoj treba svaki dan. Ja je jebem već otkad se udala. A i pre nije mogla bez moje kurčine.

– Ma daj – rekao je jedan, kao ne veruje.

– Videćeš kako je dobra. Nikad joj dosta. Voli ga celog u pički, do jaja, i u čmar isto. A da ne pričam u ustima. Da znaš da mi celog proguta. Radila je na njemu bar mesec dana dok joj nije uspels celu moju kurčinu da proguta. A njen, radeći ceo dan, nije imao pojma da joj svaki dan punim pičku. Takva nam treba.

Smejali su se i pošli ka ulazu. Da ih presretnem, a Milana pošaljem u pičku materinu, prvo sam pomislio a tek onda sam primetio kako sam napaljen i kako ga drkam i stiskam preko pantalona. Mamu im njihovu. Baš da vidim šta je istina. Otišao sam brzo oko kuće i preko garaže ušao. Čuo sam Anu kako viče.

Related Articles

– O božeeeeeeeeeeeee!

Pogledao sam kroz poluotvorena vrata i video kako su svi već izvadili tvrde batine i nudili ih mojoj ženi držeći ih i mašući sa njima.

– Pogledaj šta sam ti doveo – cerio se Milan.

– Bože što su lepi i veliki – pričala je Ana i već na kolenima mazila čas jednom, čas drugom kurac i smejala se od sreće.

– Momci, skidajte se – rekao je Milani.

Odeća je počela da leti svuda po kući. Sa Ane su, doslovno, počupali odeću jer je nije ni imala vremena da je skine. Onda su stali oko nje i dirali je i mazili. Milan joj je gurnuo šaku među noge i mazio njenu obrijanu pičkicu a ona dvojicu su, svako sa jedne strane, mesili njene sise i grickali ih.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt