KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim! – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME JE RASTURIO! Nisam mogla celog da mu ga obuhvatim!

Ne znam odakle da pocnem ovu priču. Imam 34 godine i udata sam. Moja ćerka ima 16 godina a ja sam se udala sa 17. Moj seksualni zivot i nije tako nešto poseban. Uglavnom sve se svodi na to da me muž pojebe svake 3-4 nedelje i to traje nekih 10-tak minuta. Verovatno sam zbog toga i počela da gledam porno filmove. Moj muž je često odsutan po nekoliko dana, jer radi takav posao i mnogo putuje dok sam ja vezana za kuću i ćerku.

Gledajuci te porniće, moram prvo reći da su mi u početku bili odvratni, videla sam da se dosta glumica jebe čak i sa dvojicom kuratih momaka u isto vreme. Nisam mogla da shvatim kako mogu da prime dve ogromne kurčine u picu i guzu. Moj muž nema ni upola alat kakav imaju momci sa filma ali ne verujem da bih ni njega mogla primiti u guzu, a kamo li neku ogromnu kurčinu.

Što sam više gledala te filmove javljala mi se sve veća želja da probam i ja kako to izgleda kada ti ga neko sjuri u guzu. Ponekad bi počela i da se samozadovoljavam dok sam gledala film ali je za mene bilo bolno kada bih pokušala neki predmet da uguram u guzu i jednostavno to nije išlo.

Inače živim u malom gradiću i nikada nisam imala priliku za neku avanturu, naravno tako nešto bi se odmah saznalo, tako da jednostavno osim filmova i samozadovoljavanja nisam mogla ništa drugo da probam. Često kod nas dolazi jedan momak iz komšiluka kome je 19 godina i pomaže ćerci oko matematike.

Primetila sam da me on čudno gleda dok ih posluzujem sa sokom i kafom i mislila sam da je to zato što im smetam dok rade. Moja ćerka je otišla na raspust kod rodbine u selo a muž na put tako da sam sama ostala kod kuće. Uzela sam da odgledam jedan pornić u kom su glavni akteri jedna crnkinja sa obrijanom mačkom i dva bela momka sa ogromnim alatkama. Dok sam to gledala i ja sam obrijala sebi mačkicu i guzu i to me je još više napalilo tako da sam bila sva mokra.

Odjednom sam cula kako se ulazna vrata otvaraju i brzo sam obukla kućnu haljinu na golo telo shvativši tada da nisu zaključana. Izašla sam iz spavaće sobe i ugledala mladog komšiju koji je čuo uzdisanje i jecaje sa filma i krenuo prema spavaćoj sobi. On mi je bez reči prišao uhvatio me za grudi i rekao: ,,na ovo već dugo cekam”. Nisam znala šta da učinim u tom momentu da li da ga odgurnem ili da prihvatim to što mi se nudilo. Dok sam još pomalo šokirana stajala raširio mi je haljinu uhvatio me za guzu i rekao da tako divno dupe nema ni jedna njegova vršnjakinja.

Više dvoumljenja nije bilo rešila sam da idem do kraja pa šta bude. Otišla sam do vrata i zaključala ih. Povela sam ga u spavaću sobu gde su na TV-u dva kurata momka razbijala crnkinju. Pogledao je i rekao ,,imaju kurčine bas kao što je i moj” i skinuo šorc a predamnom se pojavio buzdovančina kakvog sam oduvek sanjala. Onako jos mlitav bio je duplo veći nego u mog muža. Rekao je da mu ga posisam i odmah sam shvatila da je dosta iskusan u seksu. Prihvatila sam njegovu alatku u obe ruke u kojima je on poceo polako da pulsira i raste. Stavila sam glavić u usta i pocela da mu sisam a on me uhvati za glavu i počeo mi ga nabijati dok sam se ja gušila tolikim mesom.

Kada mu je skroz narastao u mojim ustima osim ogromnog glavica nisam više ništa mogla da obuhvatim njima. Izvadio ga je iz mojih usta i polegao me na krevet milujući moje medjunožje i govoreći mi kako imam divnu guzu i kako cu sada imati jebacinu kakvu nisam mogla ni da zamislim. Video je da sam sva vlazna i prislonio svoj kurac na moju picu. Raširila sam noge i gledala taj komad prislonjen na moju užarenu mačku. Trljao ga je polako od nju a zatim se naglo zabio do pola tako da sam vrisnula i rekla mu ,,polako pocepaces me”. Na to se on nasmejao i rekao da se ni jedna od toga nije pocepala.

Ne čekajuci ni da se priviknem na njegov komad kakav do sada nikad nisam imala u sebi nabio se skoro do samog kraja u mene a ja sam osetila kako mi je došao do materice koja se podigla nagore razvlaceci se maksimalno kako bi ga primila u sebe. U prvom momentu sam osetila jak bol koji je nestao kada se on povukao malo unazad i poceo polako ritmički da ulazi i izlazi iz mene.

Pomerao ga je samo za santim dva i kada sam pogledala na ogledalo, koje je stajalo naspram kreveta, videla sam kako se moja mačka maksimalno razvukla kako bi ga sto bolje primila u sebe. Odjednom ga je izvukao otisao do stola i uzeo ulje i poceo da ga sipa po svom monstrumu i meni trljajuci me po guzi i mačkici. Polako je poceo da mi gura prst u guzu a ja sam mu rekla da pazi jer nisam to nikada radila. Momak mi je odgovorio da za sve postoji prvi put. Legao je na krevet a ja sam se popela na njega i sela na njegovu alatku naginjuci se unapred jer jednostavno nisam mogla da ga celog primim u sebe, moja riba se nije navikla da je ispuni toliko mesa.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt