“Moja supruga je imala proslavu u preduzeću…” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Moja supruga je imala proslavu u preduzeću…”

Kurac u njenoj ruci je divlje pulsirao i mislio sam da ću svršiti. Naglo ga je pustila, naslonila se rukama na stol, gledala me u oči i smešila se.

– Mmmm vrlo ste nestrpljivi doktore – rekla je tiho.

Skinula je cipelu s jedne noge i počela ga maziti s prstima, nastavila se penjati stopalom po mom tijelu, dotaknula mi je bradavicu od čega sam se celi naježio… Došla je stopalom do moje brade i lagano palcem dotakla moju usnu.

Prošao sam polako jezikom preko njega… sada je ona zastenjala. Nežno sam joj počeo masirati stopalo ali sam i dalje nastavio ljubiti prste, naježila se… mmmmm. Skinula je i drugu cipelu podigla haljinu i legla na stol. Prišao sam joj i lagano razmaknuo noge… nije nosila ništa ispod! Imala je prekrasnu obrijanu pičkicu. Nisam više mogao izdržati, počeo sam je nežno ljubiti i lizati, bila je već poprilično mokra. Ulazio sam jezikom duboko u nju i ljubio nabrekli klitoris, stenjala je i pokušavala se nabiti na moj jezik što dublje.

Primila me rukama za glavu i trljala se vrelom vlažnom picom po mome licu.

– Dosta, želim ga u ustima, viknula je, više mi nije ni bilo važno da li nas netko čuje ili ne bio sam prenapaljen. Došao sam s druge strane stola gde joj je bila glava, jednom rukom je mazila pičkicu, a drugom ga je pohotno gurala u usta, bilo je predivno! Sisala ga je i ljubila i ponovo ga zabijala toliko duboko da sam mislio da ću eksplodirati!! Više nisam mogao izdržati, odmaknuo sam se i seo u fotelju.

– “Dođi sedi na njega” – rekao sam promuklim glasom… Digla se i došla kod mene, opkoračila me i rekla:

– “Mislim da je sada spreman za nagradu”.

Lagano se namestila i sela, odmah je uletio! Bila je vrlo vlažna i vrela iznutra, lagano je mešala guzom jer je znala da sam na rubu. Zgrabio sam je za te velike prekrasne grudi i počeo ih ljubiti.

Nabijala se sve brže i brže. Primio sam ju za guzove i nabio jače na sebe. Napravila je još par kružnih pokreta guzom i počela svršavati… nakon nekoliko trenutaka se digla i ponovno legla na stol.

– “Svršit ćeš po meni“ – rekla je tiho.

Ponovo sam ga stavio. Primio sam ju za noge i počeo ga zabijati duboko u nju. “Tooo” – zastenjala je, nisam više mogao izdržati, izvadio sam ga i počeo špricati po njezinom trbuhu.

Seo sam natrag u fotelju a ona je uzela moju kutu, obrisala se, spustila haljinu, obukla cipele, nasmešila i rekla:

– A možda sam ipak pogrešila. Ne verujem da se poznajemo.

Uzela je svoje stvari i krenula prema vratima.

– A kava – upitao sam?

– Možda jednom drugom prilikom – nasmešeno je odgovorila, otključala vrata i nestala.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt