“Moja supruga je imala proslavu u preduzeću…” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Moja supruga je imala proslavu u preduzeću…”

Hmm uzdahnuo sam, a ona se ispravila, pogledala me i rekla – danas sam malo nespretna.

– Niste jedini i meni danas ide naopako – pokušao sam se izvući osećajući nelagodu što me uhvatila kako buljim kao klinac.

– Zapravo sam vas htela pitati…, nastavila je praveći se da ništa nije primetila, ako ste uskoro gotovi s poslom da li ste možda za to da odemo negdje na kavu?

– Kavu? – naravno zašto ne, odgovorih ko iz topa. Zgodna nepoznata djevojka koja me želi odvesti na kavu i nije tako loš kraj ovako glupog dana pomislih, čak mi je prestalo biti važno poznajemo li se uopšte ili ne. Radno vreme mi je ionako bilo pri kraju.

– Samo da se presvučem i možemo krenuti ako želite, upitao sam ju, a ona mi odgovori ozbiljnim glasom:

– Znate što, čini mi se da sam se ipak zabunila, nemojte se ljutiti što sam vas maltretirala bez veze – ustala se polagano i krenula prema vratima.

Ostao sam k’o udaren mokrom krpom, naravno moja glupa sreća… kasnije ću lupati glavom u zid, samo da se sjetim s čim sam ju otjerao. Krenuo sam za njom da ju ispratim, na licu mi se verovatno videlo iznenađenje i razočaranje, pogledao sam ju a ona nije mijenjala izraz lica. Došli smo do vrata… – ne znam joj niti ime pomislio sam, i taman kada sam ju hteo upitati napravila je nešto neobično. Umjesto da je otvorila vrata zaključala ih je i spremila ključ u džep, naglo se okrenula prema meni i rekla:

– “Baš ste slatki kad ste ovako zbunjeni doktore” – i ponovno se nasmešila onako provokativno.

Kako sam se nalazio odmah iza nje, njene su grudi u koje sam maločas buljio, dotaknule moje telo. Krv mi je jurnula u glavu, zapravo u obe.

– Možda da kavu ostavimo za kasnije – prošaptao sam.

– Možda… odgovorila je, gledala me u oči i lagano se ugrizla za donju usnu.

Laganim pokretom mi je počela otkopčavati hlače, koje su mi već odavno postale pretesne, uzela ga je u ruku i samo ga stisnula, zastenjao sam, u glavi mi je bubnjalo! Poželio sam ju zgrabiti i životinjski ju poševiti na vratima ali ona je imala drugačije namere sa mnom.

– ”Za mnom doktore” – šapnula je.

Lagano je krenula natrag prema stolu i dalje me držeći za kurac. ”Nadam se da ne sanjam ovo” – pomislio sam…

Došli smo do stola, razmaknula je stvari koje su se nalazile na njemu i sela na sredinu. Privukla me k sebi i počela otkopčavati moju kutu, na licu sam joj vidio zadovoljni smešak… ponovo ga je uzela u ruke i počela masirati, primaknula se i počela jezikom kružiti po mojoj bradavici… ponovno sam zastenjao, kosa joj je tako predivno mirisala… bio sam u transu. Ugrizla me za bradavicu, opet sam je poželio poševiti kao životinja ali bila je neumoljiva.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt