“Svako leto kad dođu tetka i teča naprave mi haos od života” – Ispovesti
Ispovesti

“Svako leto kad dođu tetka i teča naprave mi haos od života”

Prošlog leta teča je ušao u kupatilo i gledao je u moje telo! Svako leto kad dođu tetka i teča naprave mi haos od života, s obzirom na to da ostanu dva meseca i da sve to vreme budu sa nama u stanu. Ja tada nemam pravo glasa, ako izrazim neko svoje mišljenje naredi mi se da ćutim, postave babu sa kojom živim i onda mi ograniče izlaske vani, znaju svaki moj korak, s kim sam i gde sam.

Prošlog leta je teča ušao u kupatilo jer se njemu “pripišalo”, iako sam se kupala i potpuno raspremljena stojala pred njim jer nije hteo da izađe dok ne piški. S obzirom na to da se nisu mogla zaključati vrata zato ušao i blenuo u moje mlado telo, da nisam krneula da vičem teča bi gledao u moje mlado telo. Tu su svi stali na njegovu stranu, a ja sam ponižena i kao žensko, i na sve načine.

To je samo mali deo onoga što mi rade, užasno su primitivni, i hoće da me kao vaspitaju, a njihova se ćerka ku.va na sve strane. Imam 18 godina, dobre ocene, sasvim se normalno ponašam, i nadam se da nikada neću biti kao oni, prefinjena gospoda iz Švedske. Njihova klasična rečenica je:”Je li? Sumljam da je to ne istina.”, al bitno je da su oni najbolji. A teča je matori pedo*il, videla sam kako gleda u moje telo !

BONUS ISPOVEST:

 

PALI SE NA MATOROG I PERVERZNOG PASTUVA

Zdravo ja sam Marko. Imam 53 g. nikad ženjen , jer sam uvek voleo slobodu, ženske bez obzira na izgled i godine. Jebavo sam svakakve još od svoje 19 godine. Vreme nisam gubio jer kad god mi se ukaže prilika ja je iskoristim. Kod ženskih mi je najbitnija higijena zdravlje. Ostalo manje više.

Da ne dužim Izdvojiću jednu priču. Blizu mene je stanovala jedna devojka Marina crnka zgodna guzata. Prirodna prijatna. Uvek me pozdravljala s osmehom. Ima predivnu guzu poveliku. Vremenom smo znali i popričati onako…U njenim očima sam primetio sjaj kao da želi nešto više od mene. Reče mi da ima 23g. Živi s drugaricom i radi u pekari. Inače je sa sela. Ona mi ne veruje da imam 53g inače sam prosed visok a ona niža od mene. Lepuškasta.

Jednog dana me zovnu u pekaru i počasti me kafom i kolačima. Tu smo se ispričali zezali čak smo se i dodirivali po rukicama. Na odlasku me zagrli i poljubi. Bilo mi sve to čudno i iznenađujuće. Verovatno joj se sviđam. Video sam to u njenim očima, rumenom licu i dodirima. Nisam žurio al pustio sam da se stvari same od sebe odvijaju. Onda jednog dana se opet sreli i ja joj ponudi da odemo na piće i tu smo sedeli pričali. Reče da ne poznaje puno ljudi. Da bi volela imati nekog za druženje. Drugarica joj ima momka. Dok smo tako sedeli ona me ispod stola dirala po nogama a i ja sam nju po butinama . Posle smo otišli u šetnju. I tako smo šetajući do reke stali, osjednom me zagrli i počesmo se ljubiti onako strasno. Baš se naložila spustio sam ruku do njene guze a ona mi reče:

,,Slobodno me uvati za guzu. mmmm to mi godi,,

Dok smo se tako grlili ljubakali, vačarili Iznenada poče grmiti sevati i udari pljusak. Reče joj da otrčimo do kioska dok ne prođe. Dok smo pretrčavalli bili smo već skroz pokisli, mokri kiša je već stala. Ja joj reče da odemo kod mene. Pristala je.

Čim smo ušli kod mene u stan skinuli smo mokru odeću sa sebe. Ona se sva skinula gola, uhhh.. dobro telo. Popili sno rakije zagrejali se a onda nasravili gde smo stali bili smo u ogrtalčima i opet je ona meni sela u krilo počeli se dirati. Kurac mi se digo a ja sam njoj guzu mesio i u pičku gurao prst . Godilo joj počela je da stenje. Nakon vačarenja skinuli smo ogrtače goli smo otišli na krevet i ona legla, raširila noge i ja sam joj odmah stavio u pičku svoj vreo i tvrd kurac. Pička joj je već bila vlažna napaljena… Ona je sve jače stenjala, svršavala.

Baš je uživala. onda mi je okrenula guzu i ja sam joj ga zabio zguza i jebao dugo . Ona se baš nabijala a guza joj se talasala. Nakon njenih orgazama vrištanja i ja sam konačno svršio po njenoj guzi.

Rekla mi je da želi samnom uvek da se jebe, jer voli starije muškarce . Priznala mi je da je išla sa oženjenim i da je vršnjaci ne zanimaju.

Tu noć je prespavala kod mene jer joj se odeča nije osušila. Ujutru smo se opet pojebali. Posle smo popili kaficu I otad se viđamo često kod mene u stanu. Svaki put je bila srećna i zadoviljena. Radino sve u seksu, a najviše pozu 69. Ona voli sve poze, ali je obavezno da je jebem u obe rupe.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt