TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca – Page 8 of 8 – Ispovesti
Ispovesti

TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca

Kriknula sam glasno, nekontrolisano, dok je orgazam prolazio kroz moje napeto, znojem okupano telo. Milan me je oborio na leđa dok sam još osećala slatke trnce duboko u stomaku. Legao je preko mene i počeo snažno i brzo da gura svoj nabrekli penis duboko u moju napaljenu pičkicu. Požudno me je ljubio dok je njegov vreli kurac parao moju utrobu. Osećala sam ga tako duboko i snažno…

– Da, da… daaa… jebi me Milane! Jebi me kao kučku… pocepaj mi matericu… – vikala sam nekontrolisano.

Zatim se uspravio i podigao moje noge na svoja ramena. Jakim i brzim udarcima mi je prosto izbijao vazduh iz pluća dok sam rukama grebala posteljinu koja je pucala pod naletom mojih dugih noktiju. Osećala sam da se bliži još jedan orgazam. Milan je i dalje gurao svoj kurac u mene mumlajući kako sam dobra i kako mi je pička vrela i da više ne može da izdrži.

Grizao je moje pete i stopala a ja sam osetila ponovo kako mi u dubini stomaka kreće snažan orgazam. Moji nožni prsti su se grčili, butine vibrirale a leđa izvijala. Nisam mogla ništa da izustim osim jednog dugog i glasnog vriska. Niz noge su mi se slivale kapljice znoja koje je Milan lizao. U jednom trenutku sam osetila kako njegov kurac pulsira u meni. On se samo izvio, zabacio glavu čvrsto držeći moje članke na svojim ramenima. Tek u tom momentu mi je palo na pamet da nismo koristili kondom a nisam ni bila na pilulici.

– Neeee, neee… ne unutra! – kriknula sam boreći se da ga odgurnem iz sebe.

Poslednjim atomom svesti je izvadio svoj kurac i jedan pokret njegove ruke bio je dovoljan da iz njegove velike rupice na glaviću izbije ogroman, dugačak mlaz njegove guste, bele sperme. Prvi mlaz me je pogodio tačno iznad očiju i napravio dugačku liniju niz moj nos, usne, bradu, vrat, sve do mojih grudi. Naredni je završio u mojoj kosi i po ramenima a ostatak je izlio po mojim sisama I stomaku…

– Uuuuuuuhhhh… Mala… ti nisi normalna… – jedva je izustio Milan.

Postelja ispod nas je bila izgužvana i skroz mokra od našeg znoja. Primetila sam i da je na par mesta pocepana od naleta mojih dugih noktića. Ležali smo tako premoreni i nepomični 2-3 minuta.

– Za malo da svršiš unutra… jebote, skroz sam zaboravila na gumicu, mogla sam ‘ladno da zakevim… ha, ha, ha… – glasno sam se nasmejala dok sam prstima lagano masirala svoju pocrvenelu i vlažnu pičkicu.

– Ma ne boj se ništa, samo sam hteo da te malo isprepadam. A, doduše, šta bi ti i falilo. Baš bi bila seksi mamica – prokomentarisao je uz ležeran osmeh.

Samo sam ga pljesnula po stomaku i otišla do kupatila. Naravno, Milan je ušao odmah za mnom… Tog jutra sam došla kući oko 4. Kaća je spavala a ja sam se samo uvukla u krevet jer sam se pre toga istuširala kod Milana. Razmišljala sam o tome šta se sve noćas dešavalo i slatko sam se nasmejala… Krivica? Neeee… krivicu nikako nisam osećala, a ni sada, da budem iskrena. Uopšte mi nije problem to što je oženjen, mnogo stariji od mene i otac mog druga. Bitno je da se kapiramo i da je strast obostrana.

Narednih 10-ak dana, svaku noć sam provodila kod Milana. Kresali smo se kao divlje životinje. Mislim da smo to radili u svakom delu njegove kuće: u sobi, kuhinji, kupatilu, dnevnoj sobi, čak i na stepenicama…Jednostavno, fantastičnih 10 dana. Za to vreme, Dejan mi je poslao milion glupih poruka, sve dok mu nisam rekla da sam o svemu razmislila i da ne želim da budem sa njim. Po povratku njegove supruge iz Niša i sina sa Zlatibora, Milan i ja smo nastavili da se viđamo. Samo mnogo ređe i morali smo da budemo veoma oprezni. Najčešće smo se viđali u njegovom stanu na Novom Beogradu a ponekad bi smo to radili u njegovim kolima. Moja cimerka Katarina je, naravno, bila upoznata sa mojim “aktivnostima” ali je ipak bilo previše riskantno da se sada viđamo kod mene jer su naše kuće blizu…

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt