TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca – Page 7 of 8 – Ispovesti
Ispovesti

TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca

– Mmmmm… divna, mlada pičkica – prošaputao je Milan i u tom momentu “zaronio” u moje međunožje.

Slatki trnci su prošli čitavim, mojim telom. Radio je to tako dobro da sam momentalno ovlažila. Prstima je razdvojio moje usnice i lizao moju unutrašnjost. Sa obe ruke sam zgrabila njegovu kosu i jako ga privukla ka mojoj pici. Želela sam da nikada ne prestane. Ali on je to ipak uradio. Naglo me je odgurnuo i ustao pored kreveta. Gledao me je sa takvom napetošću i željom.

– Dođi, Jelena. Da vidimo sta znas – naredio mi je svojim autoritivnim, dubokim glasom.

Nisam mu ništa odgovorila, samo sam mu uputila jedan, oštar, zavodnički pogled. Klekla sam ispred njega i polako svukla njegove bermude i bokserice. Sada mi je bilo jasno zašto se žene otimaju oko njega. Njegov dugačak i debeo kurac bio je poludignut i pulsirao je lagano. Bio je gladak i čist, izbrazdan debelim venama. Stavio je ruke na kukove i prepustio se mojoj inicijativi. Uzela sam ga u ruku i nežno prešla njime preko svog lica.

Od dodira moje nežne kože postao je veoma tvrd i napet. Nekoliko puta sam navukla kožu preko velikog glavića i pljunula na njega. Zatim sam ga uzela u usta i počela nežno da ga sisam osećajući u ustima njegov predivan ukus. Spustila sam ruke pored sebe i počela sam halapljivo i brzo da pušim njegov napaljeni kurac. Bio je prilično veliki pa sam jedva uspevala da progutam polovinu. Milan više nije mogao da izdrži i zgrabio me je, grubo, za kosu i počeo da navlači moju glavu napred-nazad. Moja pljuvačka se cedila iz mojih usta nekontrolisano i slivala se niz bradu, vrat i natapala haljinicu.

– Ufffff mala… puši ga… tako je… Hajde, progutaj ga! – procedio je kroz zube dok je grubo navlačio moju glavu na svoj kurac.

Jednom rukom je držao moju kosu a drugu je spustio na moj potiljak i snažno privukao sebi. Osetila sam kako je njegov ceo kurac skliznuo u moja usta dok moja brada nije dotakla njegova velika, nabrekla muda i osetila sam njegov glavic duboko u grlu. Počela sam da kašljem i grcam boreći se za vazduh dok su se suze kotrljale niz moje obraze. Pljesnula sam ga rukama po butinama pokušavajući da mu stavim do znanja da ostajem bez vazduha. Milan je samo izustio jedno snažno “aaaaaahhhhh” i grubo me odgurnuo na pod.

– U, jebote… umalo da ti svršim u grlo, kučkice mala.

Zatim je legao na krevet masirajući svoj nabrekli kurac lagano. Znala sam šta sledi. Svukla sam haljinu i grudnjak. Opkoračila sam ga i čučnula na njega dok je držao svoj kurac. Osetila sam kako svojim vrhom razdvaja zidove moje napaljene pičkice. Oslonila sam se rukama o njegove maljave grudi i rešila sam da mu pokažem šta znam. Vrtela sam kukovim polako, nežno dok se ne priviknem na njegovu veličinu.

Bio je tako vreo i tvrd… Milan je samo zabacio glavu unazad držeći rukama moje slabine. Postepeno sam ubrzavala ritam praveći sve brže i jače krugove. Osetila sam kako se niz moja leđa, ruke i grudi slivaju krupne kapi znoja. Potpuno sam izgubila kontrolu i počela divljački i grubo da skačem gore-dole dok je on čvrsto stezao i masirao moje grudi koje su igrale u ritmu mojih skokova. Više nisam mogla da izdržim i osetila sam da ću svršiti. Za trenutak se moje čitavo telo ukočilo i kao da je struja prolazila kroz moju kičmu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt