TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca – Page 6 of 8 – Ispovesti
Ispovesti

TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca

– Ah, stigla si… izvoli – primetila sam da se prilično obradovao mojom pojavom.

Sela sam na veliki, kožni trosed, a on preko puta mene u fotelju. Otvorio je flašu crvenog vina i malo smo razgovarali uz piće o nekim nebitnim temama. Doneo je i te ponude za koje sam i došla i čitao mi šta se sve nudi. Dok je bio zadubljen u čitanje, ja sam prešla kod njega i sela na naslon za ruke na njegovoj fotelji. Oslonila sam se na njega i nagla, kao posmatrajući šta sve ima. Moja glava je bila pored njegove i mogao je da oseti moj dah na svojoj koži.

– Imaš… imaš baš lep parfem… – promrmljao je zbunjeno.

– Molim? Ah, hvala – glumila sam iznenađenost.

Kada sam se okrenula ka njemu, pogledi su nam se sreli. Gledao me je pravo u oči i mogla sam da primetim strast i napetost u njegovom pogledu. Dosta je bilo zajebancije… Taman kada je krenuo nešto da kaže, prislonila sam svoje usne na njegove. Hiljadu leptirića u mom stomaku je potpuno poludelo! Uzela sam papire koje je držao u rukama i bacila ih na sto. Bacila sam se u njegovo krilo i počela da ga ljubim.

– Jelena, Jelena… stani! – zbunjeno je izustio držeći me za ramena.

Umesto bilo kakvog odgovora, samo sam ustala i krenula ka stepenicama koje vode na sprat kuće, ka njegovoj spavaćoj sobi. Primetila sam da je krenuo za mnom. Ranije sam već više puta bila u ovoj kući (sa Dejanom) tako da znam koja je soba njegovih roditelja. Ušla sam unutra. Sobom je dominirao ogroman francuski ležaj. Izula sam sandalice, odložila ih sa strane i legla na ležaj, oslanjajući se na laktove. Milan me je gledao pogledom punim strasti i žudnje.

– Kako divna soba… bilo bi baš šteta da takav muškarac ovde spava sam, zar ne? – govorila sam tihim, nežnim, umilnim glasom dok sam se vrhovima prstiju igrala sa pramenom kose.

Milan ništa nije odgovorio. Samo je jednim potezom svukao majicu. Njegove široke, razvijene grudi i stomak bili su prekriveni crnim maljama. Odmah se videlo da je pravi sportski tip. Prišao mi je i počeo da mi ljubi koleno i unutrašnji deo butina. Mislila sam da ću se u momentu istopiti.

Ahhh… Milane, tako te želim… – on je samo nastavio da me ljubi po usima, vratu i obrazima.

– Mmmmm… mala, mala… šta ću ti uraditi…

Tako sam uživala dok je pohotno ljubio moj vrat, lice, ramena… Radio je to sa takvom strašću i žaljom. Spuštao se niže ljubeći moje grudi i stomak preko haljinice. Zatim moje butine, kolena, listove a onda je uzeo moj članak i počeo nežno da ljubi i miluje moje stopalo. Požudno je lizao i sisao moje duge, pravilne nožne prstiće. Odvajao ih je jedan po jedan i halapljivo ih sisao. Nikada do tada nisam imala takav doživljaj i mogu reći da mi se jako svidelo. Zatim je zadigao moju haljinicu i svukao moje roze tangice. Kao i uvek, moja pica je bila potpuno obrijana i izdepilirana.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt