TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca – Page 5 of 8 – Ispovesti
Ispovesti

TATA JE, IPAK, TATA! Preskočila sam dečka balavca i odmah uletela u krevet njegovog očuvanog oca

– Dogovoreno. Pošto Dejan sada nije tu, lično ću ti to obezbediti.

– Pa super! Puno Vam hvala! Kad smo već kod Dejana, znate li koliko dugo ostaje? – glumila sam zainteresovanost, a ustvari me i nije to puno zanimalo.

– Ne bih znao tačno, ali bice sigurno jos nekih 10-ak dana. Inače, I moja supruga večeras putuje u Niš. Od juče je na odmoru pa ide da poseti roditelje. Tako da ću morati da se priviknem na samački život u narednih nekoliko dana… – neverovatno kako dobro su se sve kockice slagale.

– Ih, vi… Vama će biti teško da budete samac!? – vragolasto sam se nasmejala ustajući.- Idem sada, a Vi mi javite kada to bude gotovo. I hvala Vam još jednom na usluži!

– Nema na čemu. Hvala tebi na poseti! – osmehnuo se ispraćajući me do vrata.

Naredna dva dana sam nestrpljivo čekala njegov poziv. Bila sam sigurna da mu se dopadam, samo mu je verovatno bilo glupo da mi se nabacuje, kao drugarici njegovog sina. Zato sam ja rešila da preuzmem potpunu inicijativu. Bila sam u kući kada mi je zazvonio telefon. Javila sam se na neki nepoznati broj i zacula Milanov glas.

– Ćao, Jelena. Ovde Milan, iz turističke agencije – zapazila sam da se nije predstavio kao Dejanov tata.- Napravio sam ti neke ponude, pa kada budeš imala vremena, svrati u agenciju da ih preuzmeš.

– Super! Hvala Vam puno, samo… ja bih volela već večeras da ih pogledam sa Kaćom, kada ste Vi kući večeras, pa mogu ja da svratim da ih uzmem od Vas – prosto sam se zadivila sopstvenom snalažljivošću.

– Paaa… važi… biću kući večeras, negde oko 9. Ako ti nije kasno…

– Ne, ne, naravno. Vidimo se večeras oko 9.

Sva uzbuđena, dala sam se u smišljanje daljih koraka. Bila sam sigurna da će večeras biti moj… Obukla sam moju letnju lepršavu belu haljinicu sa nekim cvetićima. Bila je prilično kratka i skoro providna. Takođe, dekolte je bio prilično dubok pa je nisam često oblačila jer bi leti na suncu bila skoro, potpuno providna. Ispod sam obukla roze tangice i grudnjak i obula moje najnovije, crne, seksi sandalice sa visokim štiklama. Tačno u 9 sam pokucala na njegova vrata i on je otvorio odeven, onako ležerno u sivu, kratku majicu i bele bermude.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt