“Počeo sam špijunirat ženu” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Počeo sam špijunirat ženu”

-šta sad- upitah.

Jelena je ćutala nekoliko trenutaka a onda joj je ruka krenula ka mom međunožju. To je bio onaj trenutak, koji je moj kurac čekao da se sasvim digne. Imao sam osećaj da će eksplodirati u pantalonama. Srećom Jelena je bila spretna sa kaišem i sa šlicom tako da je vrlo brzo bio slobodan. Ali samo za trenutak. Uskoro je nestao u Jeleninim ustima. Kada je jezikom presla preko moga kurca kao da me je udarilo sto gromova. Jos nisam ni znao šta mi se desilo, a moja desna ruka se našla na njenoj pici. Za sav njen rad jezikom, morao sam i ja da uzvratim, bila je vlažna. Kako je moj srednji prst nestao u njenoj pici, tako je ona sve strasnije počela da sisa moj kurac. To je radila kao prava profesionalka. Osećao sam se kao na sedmom nebu. Mđjutim, imao sam snage da izgovorim samo glupo dečačko.

-Kako ti to dobro radiš.

Ovo kao da joj je bio dodatni stimulans. Samo je promrljala nesto i počela jos strasnije da puši. Kako je ona strasnije sisala moju karinu tako sam i ja ubacio dva prsta u njenu picu. Bio sam na vrhuncu. U tom trenutku stade. Nisam mogao da verujem. Procvileo sam kao kuče. l Onda leže na zadnje sedište.

-Dođi i poliži je.

Related Articles

Nisam čekao dva puta da mi se kaže. Gotovo da sam proleteo kroz sedišta, a moj jezik se već našao na njenoj pici. Lizao sam je kao žedni pas. Ona se uvijala pod vestim ubodima moga jezika. Počeo sam sve dublje da se probijam u nju.

-Uhhh, jezik ti je bolji od kurca- reče u agoniji.

Čekaj tek da vidis kurac, pomislih. Usta su mi bila puna njenog soka. Bilo je to jedno od najboljih pica koje sam popio. Nisam mogao više da izdržim uspravih se i okrenuh je na kolena. Svom žestinom joj nabih u već razrađenu picu. Počela je da cvili od zadovoljstva. Sve je brze i brze vrtela kukovima.

-Nemoj da svršiš još molim te.

Trudio sam se da joj ispunim želju. Stvarno sam se trudio. Sto vise vremena provedem u ovoj pici to ce i meni biti duži osećaj raja. Raja u koji me je direktno odnela njena pica. Ali nisam mogao više da izdržim.

-Pri kraju sam- zaurlah.

Jelena se vesto okrenu i uze ponovo moj kurac u usta. Imala je tek toliko vremena da oseti moju vrelu spermu. Svrsavao sam obilno. Progutala je svaku kap.

-Najbolji sok koji sam popila ove godine- reče kada proguta i zadnju kap.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt