“Počeo sam špijunirat ženu” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Počeo sam špijunirat ženu”

Jelena me sa zaprepašćenjem pogleda u retrovizor. Lice joj je bilo crvenije od tesne majice koju je nosila. Milena dobi neki čudan napad kašlja. Srećom da smo bili blizu pa situacija nije postala još kompilikovanija.

Sutra ujutru kada sam došao u firmu već su me čekali zenski pogledi koji su me odmeravali od glave do pete, u smislu, «znali smo mi kakav je on, sada je samo otkrio pravo lice». Ono malo muškaraca što ima u firmi je ćutalo ali u njihovom polu sakrivenom osmehu sam znao da znaju za incident od juče. Nisam vam rekao jos nešto. Pored toga sto je bila fina i čestita devojka sa svojih 35, Milena je bila i velika alapača. Ko bi rekao. Zbog toga sam i odlučio da je izbegavam jedno 5 godina, i moram da vam priznam da mi je prvih sva sata u potpunosti poslo od ruke. Posle dva sata je naišla i teatralno okrenula glavu u drugu stranu.

-Odlično -pomislih, sada sam makar sa te strane miran. Jelenu nisam zeleo da izbegavam, ali i kada bih je video samo bi pogla glavu, pocrvenela u licu i prosla. Nije upalilo ni moje “Zdravo”…

Tako je to potrajalo mesec dana. Posle mesec dana, naravno opet posle posla, konačno smo razmenili nekoliko reči.

Čekala je autobus. Pored nje je stajala Milena i nesto joj je uporno pričala. Jelena je samo klimala glavom. Sa kilometar se videlo da joj je dosadno. Stadoh pored i otvorih vrata. Milena okrete glavu.

Related Articles

-Jelena uđi -izgovorih i pogledah je pravo u oči. Kao hipnotisana, Jelena uđe i sede na suvozačevo mesto. Kako smo se udaljavali, jasno se moglo videti zbunjeno Milenino lice u retrovizoru.

-Crkni kozo- pomislih.

Pogledah u Jelenu. Bila je crvena u licu, tako da su njena tanka bela bluza koja je skrivala njene čvrste grudi i kratka bela suknja ispod kojih su se nalazile predivne noge, totalno došle do izražaja. Osetih kako mi se lagano ali sigurno diže kurac od samog gledanja na njene grudi i njene noge.

-Skreni ovde- reče Jelena iznenada.

-Gde cemo Jelena?

-Moram da završim nesto na Košutnjaku, ako nije problem. Konačno se nasmešila.

-Ok -rekoh. Toliko sam joj dugovao. Samo sam se nadao da nece primetiti moj vec poprilično podignuti kurac.

Na način koji me vodila Košutnjakom stekao sam utisak da ga dobro poznaje. Ubrzo smo se nasli na jednom poprilično skrivenom mestu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt