“Počeo sam špijunirat ženu” – Ispovesti
Ispovesti

“Počeo sam špijunirat ženu”

Imao sam sretan brak, a onda sam počeo da sumnjam u moju ženu. Nakon 15 godina braka njena želja za intimnim odnosima je naglo opala, a i moj kum mi je rekao da malo pripazim. Inače sam terenski radnik, po 2-3 mjeseca nisam kući. Uz pomoć tog mog kuma, koji se razumije u tehniku poredao sam po cijeloj kući kamere i mikrofone, čak sam i automobil ozvučio.

Bilo je skupo, ali morao sam svoje sumnje otkloniti. Umjesto na posao u Njemačku iznajmio sam sebi hotelsku sobu i po cijeli dan gledao. 3 dana se ništa nije dešavalo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koju sam postavio u kući i rekla STRAŠNO SI ME RAZOČARAO, UVRIJEDIO, ŽELIM RAZVOD, JER NAKON OVOGA NEMA DALJE… Bio sam zbunjen, a onda je rekla MISLIŠ DA SAM TOLIKO GLUPA DA NE PRIMJETIM OVA GOVNA PO SVOJOJ KUĆI… Iskreno nije mi bilo jasno, jer je skoro pa nemoguće da su se kamere mogle primjetiti, ultra male i dobro sakrivene, ali žene su čudo…

Odma sam se zaputio ka njoj, vjerujte da sam klečao na koljenima, tražio da mi oprosti, da ustvari to i nije bila moja ideja, već mi je to predložio kum, ali džaba. Toliko je bila povrijeđena da nije odustajala od razvoda. Na sudu sam se odrekao kuće u njenu korist, sve sam joj dao samo da bih joj dokazao da mi ništa osim nje nije vrijedno. Evo 3 mjeseca je prošlo i nadam se da ćemo se ipak nekako pomiriti i da će da mi oprosti, ali još uvijek ne odgovara na moje pozive i poruke. Malo sam ljut na kuma jer me u sve ovo uvalio i bukvalno me na neki način uništi, nisam ga trebao slušati.

BONUS ISPOVEST:

 

NJENA RUKA JE KRENULA KA MOM MEĐUNOŽJU: Imala je talenta!

 

Užasno mi je bilo toplo, razmišljao sam o tome dok sam se autom provlačio kroz saobraćaj jednoga avgustovskog podneva.

Imao sam jedini smelosti da kolima pođem na posao, bez obzira na katastrofalan saobraćaj i na cenu benzina pa sam tako uvek na povratku imao makar po dve tri koleginice koje sam trebao da razvezem kućama. U stvari, više od vrućine me je nervirala činjenica da su pored prolazile polu gole devojke, a ja sam se nalazio na nekoj vrsti nasilnog seksualnog posta….

-Da li njihovi roditelji znaju kako se one oblače i sta rade u slobodno vreme posle škole.

Ta njena izjava naterala me da još jednom opsujem vrućinu. Milena je imala malo više od trideset godina, i predstavljala je tip žene koje muškarci nikada ne bi poželeli. Ne zbog fizičke neprivlačnosti. Spadala je u onu vrstu žena čiji se broj seksulnih odnosa moze izjednačiti sa brojem dece koji ima, ona nije imala ni jedno. Muž joj je bio pravi knjiški moljac i sex ga je zanimao kao i specijalno izdanje Alana Forda u boji. Njena izjava je dobila odobravanje sa zadnjeg sedišta.

– Da, a čula sam da i školi nisu sjajne. Priča se da puše svojim školskim drugovima za 100 dinara.

Jelena je bila nova u firmi. Tek sto je završila fakultet. Kratka plava kosa, zategnute male grudi i fantastična guza, kojoj tesko da bi odoleo bilo koji normalni muskarac. Ove verbalne provokacije više nisam mogao da izdržim. Pogledao sam u retrovizor i ugledao Jelenino lice.

– A za koliko bi ti popušila Jelena.

Pre nego što bilo šta objašnjavam dalje shvatite ove činjenice bilo je stvarno mnogo vruće, seksualni post, po neko piće posle posla… U normalnim sutuacijama ništa naravno ne bih rekao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt