Bio sam sa suprugom na svadbi rođaka – Ispovesti
Ispovesti

Bio sam sa suprugom na svadbi rođaka

Juče sam sa suprugom bio na svadbi mog rođaka. Napio sam se kao nikada i čim smo došli kući zaspao sam.

U toku noći me je probudila glavobolja, mučnina, povraćanje, a kada sam krenuo ka kupatilu, čuo sam ČUDNE ZVUKOVE IZ DRUGE SOBE… Onako pijan prišao sam vratima sobe, nekako ih otvorio i tada ugledao moju suprugu i mog mlađeg brata kako se… .

Kada su me vidjeli onako bez odjeće su mi prišli i vratili me do dnevne sobe gdje sam i spavao. To je sve čega se sjećam… Prije sat vremena sam se probudio i prosto ne mogu da povežem da li je to bio san, ili sam stvarno zatekao mog brata i moju suprugu kako rade one stvari. GLAVA ĆE DA MI EKSPLODIRA… U braku smo 15 godina… šta ako stvarno ima vezu sa mojim bratom jooj…

BONUS ISPOVEST:

 

OSEĆAO SAM NJENE TOPLE GRUDI: Nežno je grickala moje usne, dok sam prstima prelazio po rubu njenih gaćica

 

Skrenuli smo sa glavnog puta i produžili uskim prašnjavim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osećao sam njene tople grudi na mojoj desnoj ruci oslonjenoj na menjaču.

Tanka kratka cvetna haljina, duga crna valovita kosa i male prkosne grudi činile su siluetu žene iz mojih snova. Izašli smo iz auta, zagrlila me i naslonjeni na auto divili smo se planinama u koje smo se uputili. Mazio sam njen stomak i bokove posmatrajući bregove ispred nas razmišljajući o tome kako se sa svojim pravilnim, tvrdim oblinama savršeno uklapa u ovakav nedirnuti predeo…

Naslonila je glavu na moje rame uživajući u mirisima šume i jutarnjem suncu koje se probijalo kroz lišće i igralo na njenom licu stvarajući mozaik savršenog trenutka. Spustio sam usne na njeno lice i polako je ljubio… laganim svilenim dodirima usana.

Upijao sam mešavinu mirisa njenog parfema i mirisa mahovine i drvene truleži kojom smo bili okruženi… Laganim nežnim dodirima mazio sam njen stomak… naslonila se na moje telo i prepustila mojim dodirima. Zagrlila me oko vrata i a ja sam joj ljubio ramena i vrat. Polako sam prstima mazio njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu.

Osećao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmišljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svetu ljubio te bradavice. Izvijala se pod moji dodirima i njen jezik je uskoro kružio po rubu mojih usana. Rukama sam joj mazio leđa i posmatrao njeno telo kako se izvija kao trska. Strašno sam je poželeo…

Mazio sam je od kose koja nam se plela oko lica dok smo se ljubili… prkosnih grudi koje su ispod haljine živo i nesputano plesale u ritmu naših uzdaha do bujnih širokih bokova o kojima sam maštao gledajući je svaki dan kako prolazi pored moje kancelarije.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt