"Moja komšinica želi aferu sa mnom, iako ima muža, a ja nisam siguran jer se bojim majčine reakcije" – Ispovesti
Ispovesti

“Moja komšinica želi aferu sa mnom, iako ima muža, a ja nisam siguran jer se bojim majčine reakcije”

Ne želi započeti vezu kako ne bi imao problema sa svojom majkom niti njezinim suprugom, ali u velikom je iskušenju

Igram vrlo opasnu igru sa svojom susjedom. Imali smo nekoliko strastvenih poljubaca i dajem sve od sebe da se oduprem aferi s njom, ali mislim da nisam dovoljno jak. Ja sam muškarac od 37 godina i vratio sam se u majčinu kuću kad sam ostao bez posla. Mama je tamo živjela samo tri godine pa sam jedva poznavao njezine susjede – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Susjedi su par s troje djece. On ima 42, a ona 40 godina. Jedne nedjelje popodne, dok joj je muž radio, a djeca bila kod prijatelja, ponudila ga je pivom. Dok je prolazila pored njega, poljubila ga je u usne. Bio je iznenađen, ali je instinktivno reagirao i uzvratio joj poljubac.

– Bio sam zabrinut da će me mama vidjeti, pa sam nakon kratkog razgovora ušao unutra. Mama je gledala televiziju i nije znala što radim. Nekoliko tjedana kasnije naletio sam na susjedu u jednom baru. Odmah je došla do mene i šapnula mi na uho da želi više. Rekla je da je njezin brak gotov i da se više uopće ne seksaju – nastavio je.

Osjeća se rastrgano jer mu je susjeda jako privlačna i želi s njom imati seksualnu vezu, ali boji se reakcije svoje majke i njezinog supruga. Osjeća veliko iskušenje da pokrene aferu pa za savjet pita stručnjakinju.

– Komplicirat ćete si život i jako otežati stvari svojoj mami ako se pročuje o vašoj aferi. Ako je njezin brak gotov, na njoj je da to riješi, a ne da pobjegne od situacije aferom s vama. Ako vas neprestano traži da dođete kod nje, recite joj da niste uništavatelj braka i da ne želite to postati. Potaknite je da se posavjetuje s nekim ako su stvari tako loše – odgovorila mu je Deidre.

BONUS:

https://ispo-vesti.info/2021/08/18/13625/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt