Razočarala me majka – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Razočarala me majka

Gospodarica mi je naredila da ih obujem, a onda sam stavio keceljicu i dobio naređenje da ih poslužim.

Uradio sam sve kako treba, poslužavnik sam spustio na sto i poslužio hladan sok. Uzele su svoje cigarete, a ja sam im pripalio i donio čiste pepeljare.

-Baš je poslušan, komentarisala je gospođa…

-Dresirala sam ga… Hahaha… On je moja sluškinja, jel tako?? – Da draga, kako vi kažete…
Onda su počele razgovor o tome kako sam ja postao rob i poslušna sluškinja svojoj suprugi gospodarici. Dok su one razgovarale, ja sam dobio naređenje da zalijem cvijeće i raširim oprani veš.Sjedile su tako i razgovarale dok sam ja odbijao zadatke i dok sam služio gospodaricu i vlasnicu butika. Onda je gospodarica naredila da priđem i podigla mi suknjicu ispod koje je bio kavez na mom penisu. Ključ od kaveza je bio na gospodaricom lančiću. Vlasnica butika je bila iznenađena onim što vidi. A onda mi je gospodarica naredila da se okrenem i nagnem napred. Kad je opet podigla suknjicu vidio se butt plug koji je bio zabijen u moju guzu. Tek onda se gospođa iznenadila, ali je bila oduševljena onim što vidi.

-Vidiš draga moja da idealan muškarac postoji… Hahahaha
-Definitivno je ovo pravi muškarac… Hahaha
-Uglavnom, sve moje prijateljice znaju za naš odnos i način života, mojoj rodžaki, mojoj mami i mojoj tetki se mora obraćati sa poštovana, obavezno mora persirati …Njegova mama takođe zna da je njen sin poslušni rob. Potpisali smo ugovor i nazad više nema. On je moje vlasništvo i mogu sa njim da radim šta želim.

Gospodarica je naredila da kleknem i da ljubim štikle gospođi u znak zahvalnosti što je došla nama u goste.

Učinio sam kako mi je naređeno. Kleknuo sam i polako ljubio štikle gospođi vlasnici butika, dok su ona i gospodarica pričale i pušile cigarete. Kad je bilo vrijeme da gospođa ide, zahvalio sam se i na koljenima ispratio našu gošću. Gospodarica se pozdravila sa vlasnicom butika i dogovorila uskoro izlazak.

-Vidimo se draga, one slike čuvam, a razgovaračemo o našem planu, biće uzbudljivo sigurno, hahaha…
-Naravno mila, odgovorila je gospodarica…

Nisam znao tada o čemu se radi, ali ispričaću vam to drugi put…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt