Razočarala me majka – Ispovesti
Ispovesti

Razočarala me majka

Mama mi je rekla da me moja supruga vara sa komšijom. Ima tom više od dva mjeseca. Nisam je shvatao ozbiljno, jer njih dvije se nikada nisu slagale. Bukvalno se mrze, NE ZNAM ZAŠTO!

Međutim, juče sam doživio veći šok nego sam mogao ikada i da zamislim. Ranije sam se vratio sa posla i zatekao kako taj komšija sa kojim me navodno vara supruga izlazi iz našeg stana. Iste sekunde sam ga zgrabio za kragnu i pritisnuo uza zid. Mislio sam ga baciti niz stepenice od bijesa, a onda se na vratima pojavila moja mama! Da skratim… MOJA MAMA I TAJ KOMČIJA SU USTVARI U ŠEMI, a njegov dolazak u naš stan htjela je da iskoristi protiv moje supruge. Istog trenutka sam spakovao moju mamu i istjerao je iz stana. GOTOVO… Ja i ona smo završili za sva vremena!

BONUS ISPOVEST:

 

NA OVO SAM SE NAVUKAO I NE PRESTAJEM: Jednom sam išao sa gospodaricom u taj butik i tamo je bila sama vlasnica!

 

Pozdrav svima, kao što već znate, sve moje ispovesti su dešavanja iz mog života u kojem svu moć i svu vlast ima moja supruga gospodarica.

Na početku svakog mjeseca dobijem raspored i tabelu kako i kad trebam nositi razna sexy pomagala, chastity cage, butt plug i ostale stvarčice. Već sam navikao jer chastity cage ne skidam skoro nikad, a i ostale rekvizite nosim većinu vremena.

Moja supruga gospodarica često odlazi u jedan butik gdje kupuje odjeću i krpice. Sa vlasnicom butika se poznaje a sad su postale i prijateljice. Kad nešto vidi da je novo stiglo, rezerviše telefonom, a mene pošalje da to donesem i onda isprobava. Ako joj se sviđa ja idem da platim, a ako ne onda vratim šta sam donio. Već su počele da se druže i da piju kafe zajedno moja gospodarica i vlasnica butika. Jednom sam išao sa gospodaricom u taj butik i tamo je bila sama vlasnica. Pozdravile su se uz osmijehe i započele razgovor. Gospodarica je pitala za neku haljinu i vlasnica joj je pokazala. Onda gospodarica ugleda neku suknjicu sa majičicom nalik na školske sexy uniforme i zatraži da joj vlasnica to skine.

-Daj mi to, reče gospodarica…
-Ne vjerujem da će ti odgovarati, reče vlasnica butika…
-Nije to za mene, nego….i pokazao očima na mene.
Vlasnica se jebuzovno nasmija… – Aha, razumijem… I donese šta je gospodarica tražila.

Otišli smo kući i gospodarica mi je naredila da obučem tu suknjicu i majičicu… Bila mi je taman… Gospodarica mi je naredila da se prošetam i da poziram da me slika. Uslikala me nekoliko puta i slike poslala vlasnici butika. Kratko se dopisivala uz smijanje dok je tipkala na mobitelu. Naredila mi je da usisam i obrišem prašinu tako obučen. Nedugo zatim, čulo se auto ispred naše kuće. Bila je to vlasnica butika. Rekao sam gospodarici da dolazi vlasnica butika i zatražio dozvolu da se presvučem. – Neeeeeeee, tako ćeš nas služiti, hahaha.

Čulo se zvono na vratima. Gospodarica mi je naredila da otvorim. Bilo me stid, ali nisam smio odbiti naređenje. Otvorio sam vrata i zaželio dobrodošlicu gospođi. Pogled mi je bio oboren, dok se gospođa vlasnica butika nasmijala kad me je ugledala. Ušla je u dnevnu sobu i sjela na dvosjed. Ja sam prišao i pitao čime ih mogu poslužiti. Gospodarica je rekla da stavim keceljicu, a gospođa je iz torbe izvadila par samostojećih bijelih čarapa. – lzvoli dušo, ovo je za tebe, idu ti uz ovu kombinaciju… Hahahaha

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt