Kako sam se radovala bebi, ali… – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Kako sam se radovala bebi, ali…

„Tooo. Taakoo me jeebii. Razvaali mi pičkuuu jaakooo.“

„Braavoo, naucio sam te da me molis za kuraaaac.“ Sad mi je stavio obe sake na dupe, natrtila sam se jos vise. Mislila sam da ne moze da bude grublji, ali je sad krenuo jos jace i svaki put bi ga nabio do kraja. Pocela sam da vristim i svrsavam. Nikad do tad tako jako nisam svrsila. Izvado ga je. Seo na krevet. „Sedi.“ Opkoracila sam ga, stavila ruke oko vrata i sela mu na kurac. Polako, ali do kraja. A onda sam krenula da se nabijam sve brže i jače. Krenuo je da mi lize sise, pa da ih gricka. I brzo sam bila opet pred svrsavanje. Stavio mi je ruke na dupe. A ja sam se nabila do kraja i pocela da mesam i da mu stiskam kurac svojom pickom.

„Izludjujes me. Prava si jebulja. Taakoo dobro se jeebees.“

Samo sam se nasmejala i nastavila. Krenula sam da mu skacem po kurcu i da opet svrsavam. „Taakoo volim tvoj kuraac u seebii. Aaaahhhh.“

„Ustani.“ Ustala sam, on me je povukao na dole, uhvato za glavu i nabio mi svoj kurac u usta. Krenula sam da ga pusim, a on je krenuo da svrsava. Punio mi je usta i vikao „Ovog puta ces sve da progutas, kurvoooooo.“ I jesam. Progutala sam sve sto mi je bilo u ustima i olizala mu kurac do pislednje kapi.

Ustao je. I rekao:“Vidim ja da ces me ti svaki dan moliti za kurac.“ Nasmejao se i otisao pod tus. Ja sam ostala na podu, izbalavljena, izjebana i srecna sto ce me jebati svaki dan.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt